STRAŠNA FORMA PRED MEČ ŽIVOTA: Aleksandar Mitrović napunio mrežu u velikom derbiju! (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2021. u 14:33

ALEKSANDAR Mitrović je nastavio da briljira u dresu Fulama.

СТРАШНА ФОРМА ПРЕД МЕЧ ЖИВОТА: Александар Митровић напунио мрежу у великом дербију! (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Posle dva gola na gostovanju Notingem Forestu, klupskom prvaku Evrope 1979. i 1980. godine, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije dao je i dva gola već u prvom poluvremenu meča sa Vest Bromvič Albionom.

U pitanju je susret drugog i trećeg tima Čempionšipa, drugog po rangu takmičenja u engleskom fudbalu, a srpski as je obeležio uvodnih 45 minuta.

U 20. je iskoristio jedanaesterac, a u 40. udvostručio prednost. Tada je pažljivo pratio šta radi odbrana rivala, a kada je Robert Snodgras rešio da (očajno) vrati loptu unazad Semu Džonsonu, to je uočio srpski špic i veliki kiks rivala pretvordio u 2:0.

Aleksandar Mitrović je tako došao do 17 golova na 15 nastupa u engleskom Čempionšipu ove sezone, potvrdivši da se nalazi u životnoj formi. I to baš pred "meč života", utakmicu Portugalija - Srbija 14. novembra u Lisabonu, kada će pasti odluka koji će od ta dva tima ići direktno na Mundijal u Kataru 2022, a ko će morati za to da se izbori kroz baraž.

Mitrović se potom u završnici meča još jednom upisao u strelce. Srbin je do het-trika došao golom u 82. minutu meča. 

Podsetimo, iz Čempionšipa dva najbolja tima direktno idu u Premijer ligu, a četiri naredna u doigravanje. Ako Mitrovićeva ekipa ne ispusti prednost od 2:0 (meč je počeo u 13.30), na tabeli će biti svega dva boda udaljena od Bornmut koji ima 34, ali i utakmicu manje.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOLČINA VLAHOVIĆA! Srbin zatresao mrežu direktno iz slobodnog udarca (VIDEO)