LUKA JOVIĆ NE MOŽE DA VERUJE: Ovo što mu je Anćeloti uradio može da znači samo jedno

Novosti online

30. 10. 2021. u 13:32

LUKA Jović se nadao da je konačno došao "njegov dan" u Realu, ali... to baš i nije slučaj.

ЛУКА ЈОВИЋ НЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ: Ово што му је Анћелоти урадио може да значи само једно

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Podsetimo, nakon što naš reprezentativac protiv Osasune nije bio u početnoj postavi madridskog Reala, a to je očekivala španska javnost, našao se ove subote naslovnoj strani uglednog "Asa".

"U Jovićevim rukama", glasio je velikim slovima ispisan naslov uz fotografiju Srbina, za kog se predviđalo da će sigurno predvoditi napad najtrofejnijeg evropskog kluba u subotnjem prvenstvenom nastupu protiv Elčea.

Međutim, to što je Karim Benzema, prvi strelac ekipe, van protokola za ovaj susret usled odluke trenera Karla Anćelotija da ga odmori, uopšte nije "automatski" ubacilo našeg internacionalca među jedanaestorku koja je određena da otpočne pomenutu utakmicu.

Jer, baš kada se očekivalo da ovo gostovanje bude prvi meč Madriđana otkako ih je Italijan preuzeo, a da je među 11 startera i Luka Jović, Anćeloti je ostavio srpskog golgetera među rezervama. 

Vođenje napada povereno je Marijanu Dijazu, njemu su kao krila pridodati Rodrigo i Vinišijus, a iza njih za tročlani vezni red određeni su Kazemiro, Modrić i Kros. Ispred golmana Kurtoe, u defanzivni kvartet uvršteni su Lukas Vaskez, Militao, Alaba i Marselo.

Jović je, podsetimo, od septembra igrao 12 minuta protiv Valensije, deset protiv Majorke, zatim s klupe gledao remi s Viljarealom, a potom je 29 minuta protiv Espanjola iskoristio za jednu asistenciju, istina u porazu. Nije bio u protokolu u pobedi na gostovanju Barseloni, a na prethodnom meču, sa Osasunom, ostao je neiskorišćena rezerva.

Minulog vikenda engleski mediji su javili da bi Luka Jović karijeru uskoro mogao da nastavi u Premijer ligi, a kako opet nije dobio pravu šansu, taj transfer se i ne čini nemogućim.

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Karlo Anćeloti i Luka Jović

Utakmica Elče - Real Madrid igra se danas od 14 sati.

Na tabeli Primere Real je trenutno treći, sa 21 bodom, tri manje od lidera, imenjaka iz San Sebastijana, a Elče je 14 sa svega deset iz 11 prvenstvenih utakmica.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a