ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU KESIĆA I VESE? Kliker izbačen iz Dorćol placa - Brišemo vas... može teretana, pečenjara, samo ne deca!

Novosti onlajn

29. 04. 2021. u 21:09

DEČJA igraonica "Kliker", koju, prema upućenim izvorima, između ostalih navodno vode poznati televizijski voditelj Zoran Kesić i njegova supruga Ivana, izbačena je iz Dorćol placa, mesta gde je bila pet godina i čiji je navodni suvlasnik Veselin Simonović, direktor i glavni i odgovorni urednik portala nova.rs, sestrinske firme televizije Nova S na kojoj Zoran Kesić vodi emisiju "24 minuta".

ШТА СЕ ДЕШАВА ИЗМЕЂУ КЕСИЋА И ВЕСЕ? Кликер избачен из Дорћол плаца - Бришемо вас... може теретана, печењара, само не деца!

Foto: Printscreen/Jutjub

Šokantnu informaciju da je ova popularna dečja igraonica gotovo preko noći izbačena iz Dorćol placa objavili su iz "Klikera" na zvaničnom instagram profilu, kao i Zoran Kesić na svom Fejsbuk nalogu. Kako je navedeno, u mejlu koji je igraonica dobila od osnivača Art Komune Dorćol, "skupština osnivača je tu odluku donela iz razloga promene namene delatnosti".

- Na adresu igraonice Kliker 10. aprila stigao je mejl sledeće sadržine: "Skupština osnivača privrednog društva Art Komuna Dorćol DOO donela je odluku o brisanju ogranka Kliker. Navedena odluka će svoja pravna dejstva početi da proizvodi od 01.05.2021. godine. Skupština osnivača je tu odluku donela iz razloga promene namene delatnosti. S tim u vezi vas pozivamo da do 01.05.2021. izvršite isplatu svojih obaveza prema Art Komuni Dorćol DOO".

Kesić se potom u svom stilu osvrnuo na dopis koji je Art Komuna Dorćol poslala "Klikeru" i žestoko isprozivao svoje dojučerašnje saradnike.

- U prevodu "imate tačno dvadeset dana da vaš Kliker otkotrljate u koju god želite rupu, a brišemo vas jer smo namerili da umesto dece tu bude nešto drugo, bilo šta drugo, tipa kafić, teretana, pečenjara, ali samo ne deca. U potpisu - niko. Tačnije, u potpisu je nešto nalik na DŽedajski savet, Veliku ložu Slobodnih zidara ili Savet Mudraca. U potpisu su osnivači Art Komune - naveo je Kesić.

Voditelj potom otkriva da je izbacivanje "Klikera" iz Dorćol placa odigrano podlo i bez ikakve najave.

- Šokirani ovim mejlom koji nam je stigao nakon pet godina rada našeg "Klikera" u okviru pomenute Art Komune , zapitali smo se zašto nam osnivači koje inače viđamo skoro svaki dan u Dorćol placu, nisu dali nikakav signal, namig, ili poziv na sastanak na kome bi nam oči u oči saopštili da nam se sprema "brisanje". Zašto su osnivači preuzeli ulogu frajera kukavice koji SMS porukom otkačinje devojku? I to usred pandemije, kada nam je poslovanje, kao i svim drugim ugostiteljskim objektima u ozbiljnoj krizi - zapitao se Kesić.

Vest o izbacivanju "Klikera" naišla je na brojne reakcije njihovih pratilaca na Instagramu, a naročito su time razočarani onji čija su deca posećivala tu igraonicu i provodila nezaboravne trenutke.

- Jako sam tužna. Rođendane smo redovno slavili kod vas. Čitavo detinjstvo nam je obojeno Klikerom - samo je jedan od komentara razočaranih beograđana koji su, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, uputili nedvosmislenu podršku "Klikeru" sa željom da uskoro nađe novi prostor u kom će uživati mališani.

Iz "Klikera" su obećali da će učiniti sve da uskoro ponovo prorade na nekom drugom mestu, dok je Zoran Kesić uputio optimisičnu poruku da su "igračke, žuti "Fića" i avioni na sigurnom".

- Draga deco i roditelji, "Kliker" je na sigurnom. Igračke su u kutijama, a kutije su u jednom stanu. Ne možemo da vam kažemo gde, znamo kakvi ste, otići ćete da se igrate. Žuti "Fića" je u garaži i sve vas puno pozdravlja. Nedostaju mu, kaže, vozači i putnici, pa čak i za onim malim monstrumom koji mu je skakao po haubi (a tačno mu znamo ime i facu), "Fića" trenutno oseća mrvu nostalgije. Aviončići su u Velikom Mokrom Lugu u jednom dvorištu. Čuva ih jako veliki pas i već ih je obeležio, kao što psi i inače obeležavaju svoje aviončiće... Hvala svima koji vole "Kliker" na dosadašnjem druženju i javićemo vam na vreme gde da dođete da se ponovo igramo - naveo je Zoran Kesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)