DRAGANA MIRKOVIĆ PREŽIVELA PAKAO: Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala

Novosti onlajn

10. 04. 2024. u 22:40

O DRAGANI MIRKOVIĆ I TONIJU BIJELIĆU danima ne prestaje da se piše otkako je kao bomba odjeknula je vest da se ovaj bračni par razvodi.

ДРАГАНА МИРКОВИЋ ПРЕЖИВЕЛА ПАКАО: Родитељи су ми били очајни, мајка је много плакала

Foto: ATA images

Iako se čini da Dragana živi lagodan život bez stresa, vredno je podsetiti se problema sa kojima se suočila u mladosti.

Foto: Goran Jovanović

Naime, pevačica je kao dete prošla kroz jako težak period kada je primećeno da ima iščašene kukove, te su lekari predviđali da će imati jednu nogu kraću. Do druge godine je bila u bolnicama, na operacijama i u gipsu, zbog čega je dugo imala košmare.

-Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum joj je rekao: „Nemoj da plačeš, to dete će biti nešto posebno.“ Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom. To je veliki greh prema deci što nisu s majkom dok leže u bolnici bespomoćna. Za mene je to bila strašna trauma, dugo sam se plašila bolnice, imala sam noćne more. Košmarni snovi potrajali su do tinejdžerskih dana– ispričala je jednom prilikom Dragana Mirković.

Foto: Damir Dervišagić

Dragana je svojevremeno ispričala kako je zbog ljubavi prema Toniju bila spremna na sve, pa i da napusti Srbiju, porodicu i karijeru.

– Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra – rekla pevačica.

Foto: ATA images

Toni i Dragana su se umesto gala venčanja odlučili za intimnu ceremoniju na koju čak ni njeni roditelji nisu došli. Zbog teških vremena koja su tada zadesila našu zemlju pevačina porodica nije imala mogućnost da prisustvuje njihovom venčanju u Austriji.

Za razliku od većine žena Dragana nije imala klasičnu venčanicu, već je zablistala u kratkoj beloj haljinici i providnom ogrtaču.

(STIL)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave