POVRATAK VOJAŽA I DRUŽINE: Raspleti, raskidi i nova mirenja (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

02. 04. 2024. u 21:05

TREĆA sezona serije "U klinču" biće prikazana od 8. aprila na Prvom programu Radio-Televizije Srbije, radnim danima.

ПОВРАТАК ВОЈАЖА И ДРУЖИНЕ: Расплети, раскиди и нова мирења (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Povodom 30 novih nastavaka "U klinču", okupio se deo glumačke ekipe u kojoj su muzičar Mihajlo Veruović Vojaž, kao i Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Miloš Petrović Trojpec, Teodora Dragićević, Borka Tomović i drugi.

Foto: Novosti

- Imamo energiju zajedno kada snimamo, a to je zato što je on motor svih tih scena, zna stvarno i da pokrene, sugriše, jednostavno s njim gluma izgleda kao igra - izjavio je Vojaž, mlada zvezda serije.

Foto: Novosti

Treća sezona donosi nove peripetije i u živote Aljošinih prijatelja, brata i sestre Antonijević – dok se Filip avanturistički baca na nove poslovne, ali i ljubavne (ne)prilike, Vanjini životni stavovi dolaze na probu u novoostvarenoj vezi sa Tadijom, kao i u izmenjenoj upravi kafane Novi Trst. Pored starih, dobro poznatih junaka kao što su Simke, baka Anka, ujka Toma, Jakov i Luna u trećoj sezoni upoznajemo nove, zanimljive likove.

U nastavku pogledajte šta je sve to Vojaž rekao:

 

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!