NAKON ZATVORA I DVA KARNEVALA POTPUNI PREOKRET: Sajfer se vratio na muzičku scenu u punom sjaju

Novosti onlajn

08. 04. 2024. u 17:50

PUT ka estradnom nebu nije uvek med i mleko, već uglavnom ume biti i te kako trnovit, upravo tako je bilo i reperu Sajferu, koji je bio osuđen na dve godine zatvora zbog navodnog dilovanja droge.

НАКОН ЗАТВОРА И ДВА КАРНЕВАЛА ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ: Сајфер се вратио на музичку сцену у пуном сјају

Foto: Privatna arhiva

Policija mu je tada našla narkotike, a Sajfer nikada nije krio da je vodio i te kako turbulentnu prošlost, pa se nakon te presude, oglasio na društvenim mrežama i imao jasnu poruku za sve:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJFER (@sajferofficial)

- Samo da javim drugovima da ne pitaju, a dušmanima da ne laju. Osuđen sam na 2 godine zatvora… A sada nastavljamo sa hitovima dok sam tu. Ljubav prema muzici je preovladala, odlucio sam boriti se kroz zivot svojim glasom i talentom, kada sam izasao iz zatvora bio sam na nuli, ali me to nije pokolebalo - istakao je reper.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJFER (@sajferofficial)

Ono sto je zanimljivo je da sada repuje o ljubavi, ženama i lepom životu i da mu fokus nisu narkotici i lake žene, ali i to da su njegove numere za veoma kratak vremenski period završile na visokim pozicijama u trendingu.

- Sav moj zivot, moji prijatelji, sve je vezano za ulicu, nje se nikada odreci necu, kada kazem ulica ne mislim na kriminal, jednostavno takav zivot sam zivio i radio, niko ne radi kriminal sto voli tako da je tesko otrgnuti se - dodaje Sajfer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJFER (@sajferofficial)

Jedno je sigurno, iz svega je izašao jači i svesniji sebe, pa tako punom parom radi na novim pesmama, svojoj karijeri, ali i albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

 

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)