NADICA ADEMOV U PETOM MESECU RADI PUNOM PAROM: Pevačica blista i sa osmehom na licu nastupa, ovakvu trudnicu do sada niste videl

Novosti onlajn

17. 06. 2023. u 21:25

NADICA Ademov nedavno je ušla u peti mesec trudnoće, ali je to ne sprečava da radi punom parom.

НАДИЦА АДЕМОВ У ПЕТОМ МЕСЕЦУ РАДИ ПУНОМ ПАРОМ: Певачица блиста и са осмехом на лицу наступа, овакву трудницу до сада нисте видел

Foto: ATA images

Nadica Ademov jedna je od omiljenih pevačica na estradi zbog skromnosti i finog ponašanja koji se ni sa godinama nije promenio. Za svoj prvi album spremala se dugo i kvalitetno, a od sreće je i plalaka na svojoj promociji. Nakon poslovnog uspeha usledio je i onaj na privatnom planu kada je našla ljubav svog života a nedavno i zatrudnela, te par čeka devojčicu.

Foto: ATA images

Iako je u drugom stanju, pevačica putuje, nastupa i peva kao u punoj snazi, te je jasno koliko joj trudnoća prija. Iako su je mnogi kritikovali ona radi kako oseća i želi.

Foto: Printskrin Instagram/stevansrules

- Radiću sve dok budem mogla normalno da se krećem i dok se ne budem umarala. Za sada mi trudnoća prija, čak mi nije teško ni da stojim na štiklama - rekla je kratko pevačica koja se za nastup u Beču spremala u društvu frizera i svoje šminkerke.

(Informer.rs)

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU SPAJAM NESPOJIVO: Emir Đulović u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)