NELE KARAJLIĆ PROGOVORIO O SMRTI BRATA: "To je nešto najstrašnije što čovek može da doživi"

Novosti online

08. 12. 2022. u 22:15

MUZIČAR Nele Karajlić u svojoj bogatoj profesionalnoj karijeri postigao je mnogo toga. Živeo je užurbano, što se kasnije odrazilo i na njegovo zdravlje. Pre sedam godina mogao je da se zauvek oprosti od publike, kada je doživeo srčani udar, ali na svu sreću nalazio se u blizini Hitne pomoći i tako izbegao smrt.

НЕЛЕ КАРАЈЛИЋ ПРОГОВОРИО О СМРТИ БРАТА: То је нешто најстрашније што човек може да доживи

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ono što je svakako ostavilo neizbrisiv trag u njegovom životu je smrt njegovog brata.

Prema njegovim rečima, trenutak kada mu je saopšteno da mu je brat umro ostavilo je posledice na Karajlića.

- To je nešto najstrašnije što čovek može da doživi, to je nešto što je neopisivo, pokušaću da nađem bolju reč, ali je nema, ludilo, beznađe, neverica, histerija. Posle tog jednostavno čovek se pretvori u onu mašinu koja treba da odradi tehnički deo da ta draga osoba bude dostojanstveno sahranjena. Onda se odjednom, kao što je bio slučaj kod mog brata, taj deo protokolarnog odlaska na onaj svet pokaže koliko je on bio velik, i koliko je samo ljudi došlo i koliko me je zvalo, iz kojih krajeva sveta, raznih generacija. Kada da je svojom smrću, meni pokazao koliko je bio veliki, voljen, takvu ljubav ni u snu ne bi mogao da zaslužim. Onda dolazi jedan period kada se sa tugom sećate svakog minuta kada ga spomenete, ne postoji njegov prijatelj koji mi se i danas ne javlja, i kaže eto dolazim u Beograd, obići ću Raleta. Kasnije kako vreme prolazi, u vama se rađa neka posebna vrsta sreće, kada god se njega setite, uvek se sećate pod nekim posebnim božanskim svetlom, kada se setite kakav je bio, kako je pisao pesme, radio sa nama, na koji način je komunicirao sa ljudima - rekao je Nele za Blic.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREKRETNICA - OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Jelena o najtežim trenucima u vezi sa Novakom