"TEŠKO MI JE, JEDVA GOVORIM": Prva izjava Nikoline Pišek nakon smrti supruga

Novosti onlajn

09. 05. 2022. u 11:36

SUPRUG Nikoline Pišek, poznati istoričar Vidoje Ristović preminuo je iznenada u subotu u ponoć na stolu za masažu.

ТЕШКО МИ ЈЕ, ЈЕДВА ГОВОРИМ: Прва изјава Николине Пишек након смрти супруга

Foto: Printscreen

Njegova iznenadna smrt šokirala je javnost, a on se samo par sati pred smrt osećao lepo, te je sa svojom ćerkicom Unom boravio u muzeju, što je i objavio na svom Instagram profilu.

Njegova supruga, poznata voditeljka Nikolina Pišek ostala je neutešna, a u datom trenutku se nalazila u Zagrebu, pa je nakon stravične vesti došla u Beograd.

- Grozno se osećam, skoro da jedva pričam. Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živela ranije. Hvala na razumevanju, ne bih više da komentarišem - rekla je Nikolina Pišek.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SPOJIO IH KULTNI FILM: Prvi muž Dubravke Mijatović - sa njim ima ćerku Ivu (FOTO)