MALO KO ZNA DA JE ON BIO PRVA LJUBAV SEKE SABLIĆ: Glumica o pokojnom kolegi ima samo reči hvale

Novosti onlajn

09. 05. 2022. u 08:37

PRVA ljubav Seki Sablić dogodila se, kako su preneli domaći mediji, nakon završetka Akademije, a iako je bila intenzivna, nije dugo trajala.

МАЛО КО ЗНА ДА ЈЕ ОН БИО ПРВА ЉУБАВ СЕКЕ САБЛИЋ: Глумица о покојном колеги има само речи хвале

Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

Naime, popularna glumica je otpočela pre nekoliko decenija ljubavnu romansu sa pokojnim glumcem Božidarom Stošićem. Iako je njihova ljubavna priča bila kratkog daha, Seka je govorila sve najlepše o svom bivšem, te je za njega imala samo reči hvale.

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - istakla je Seka jednom prilikom, prenosi "Stori".

Foto: Printskrin/Jutjub

Božidar Stošić umro je 13. decembra 2018. u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi. Pred samu smrt nikome nije rekao da je bolestan.

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je Sablićeva nakon glumčeve smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu