SNEKI O SAMOĆI I USAMLJENOSTI: S partnerom sam kad želim, a nekad želim da spavam sama

Novosti online

25. 01. 2022. u 20:45

PEVAČICA Snežana Babić Sneki, iznela je svoj stav na temu samoće, koju većina žena smatra nečim negativnim.

СНЕКИ О САМОЋИ И УСАМЉЕНОСТИ: С партнером сам кад желим, а некад желим да спавам сама

Foto Ž. Knežević

Da samoća i usamljenost nisu jedno te isto, smatra i pevačica kojoj prija da je sama i koja ističe da u tome ne vidi ništa loše.

- Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama - ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama - rekla je Sneki u emisiji Magazin In.

Kako je istakla, smatra da nijedna ostvarena žena nije sama.

- Mislim da samoća ima mnogo, mnogo prednosti i da ne treba uopšte doživljavati loše reč samoća, a mnogi se zabezeknu u današnje vreme kao da je to nešto strašno. Nijedna žena koja je pametna, samosvesna, uspešna i ostvarena na bilo kom polju, ili čak na više polja, nije sama. Kad god jedna ostvarena žena hoće da napravi kompromis i ne posluša svoju intuiciju, ona je pogrešila - zaključila je pevačica koja i danas izgleda odlično kao i na početku karijere koju nikada nisu pratili skandali.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO - DOK SE BEOGRAD BUDI: Kako izgleda jutro sa prelepim životinjama u zoološkom vrtu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PRVO MESTO JE BILO PREAMBICIOZNO: Konstrakta otkrila u kakvom će joj sećanju ostati Evrovizija