ODLAZIM IZ "IGRE SUDBINE": Dragana Mićalović o novim odlukama - "Vojin me savetuje"

Novosti onlajn

19. 01. 2022. u 21:37

Jedan od omiljenih likova u seriji “Igra sudbine” definitivno je Una Hristić koju igra popularna glumica Dragana Mićalović. Nažalost, u nastavku ove sage o porodicama Ožegović i Kanački ona neće biti.

ОДЛАЗИМ ИЗ ИГРЕ СУДБИНЕ: Драгана Мићаловић о новим одлукама - Војин ме саветује

Foto: N.Fifić

- Ja ne nastavljam snimanje serije, otkriva Dragana ali ne želi da detaljiše šta će se dogoditi sa njenim likom i kako će nestati iz priče, piše "Blic"

Ona priznaje da se sa Unom srodila jer imaju i te kako dodirnih tačaka.

- Una i ja kroz život vodimo neke slične borbe. Una je takođe odrasla u porodici koja joj je pružala neizmernu ljubav, ali je i osetila najveći gubitak koji je mogla da zamisli - iskreno kaže glumica.

Za razliku od mnogih, Dragana ima želju za stalnim napretkom i usavršavanjem. Mlada glumica je odlučila da, pored svih obaveza i projekata, upiše i fakultet Savremenih umetnosti.

- Ceo život se vodim mišlju da je sve u dobroj organizaciji. Međutim, ili me život demantuje ili ipak nemam dobru organizaciju. Proteklih par godina, vrlo mi teško ide uklopiti sve. Odricanje je sastavni deo ovog posla, pa tako i ovi izbori nose veliku težinu. Prošlog semestra nisam bila redovna, zbog rada na predstavi “Neki to vole vruće” čija me premijera očekuje početkom februara u Nišu. Ali radujem se i jedva čekam da se vratim svojoj klasi.

Na pitanje da li prijatelji i porodica ispaštaju, Mićalovićeva odgovara:

- Često zbog poslovnih obaveza ili propustim neke važne događaje, proslave, okupljanja, ali porodica i prijatelji su mi definitivno najvažniji u životu, te se trudim da svaki slobodan trenutak provedem sa njima.

Ona ističe da publiku očekuje mnogo projekata kada su njene uloge u pitanju, ali i jedan poseban gde se pojavljuje sa sestrom Slobodom.

- Počinjem sa snimanjem nove serije u februaru. Vrlo se radujem, sjajna ekipa je u pitanju, vrlo zanimljiv scenario. Još uvek ne smem da otkrivam detalje, ali uskoro ću moći. Premijera predstave u kojoj glumim čuvenu Merlin Monro i naravno studije. Tu je i nova sezona serije “Tajne vinove loze” gde se Boba i ja pojavljujemo u istoj seriji, ali ne i istim scenama, jer ja igram prošlost, Bobinu majku Milicu, kada je Vera bila mala, kaže glumica.

Kada su u pitanju neostvarene želje koje su ostale iz prethodne godine, ne krije da postoje.

- Naučili su me kad sam bila mala, ako izgovorim naglas želju, neće se ispuniti, kroz osmeh odgovara diplomatski.

Gluma važi za jednu od težih i napornijih profesija, a Dragana spas nalazi u treningu.

Zet Vojin daje najbolje savete

Dragana kaže da u njenom životu postoji jača polovina, ali o tome ne želi da priča. Ipak, kada su pitanja vezana za sestru Slobodu tu je već nešto otvorenija. U tome što se oba bave glumom, vidi samo prednost.

- Najlepše na svetu je biti sestra Slobode i Mirjane, kaže Dragana, a na pitanje da li joj zet Vojin Ćetković daje savete otkriva:

- Apsolutno. NJegovi saveti su mi beskrajno važni i korisni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U BELEKU, U HLADU BOROVE ŠUME: Veličanstveni hotel iz lanca poznatog po odličnoj usluzi, kvalitetu i bogatim sadržajima