ANA IVANOVIĆ IZAZVALA BURU NA TVITERU: Napadali je zbog "jadne jelke", a pogledajte kako je okitila ove godine

S. K.

25. 12. 2021. u 12:59

PROŠLE godine, ispod novogodišnje fotografije Ane Ivanović i njenog supruga nastala je polemika oko izgleda njihove novogodišnje jelke. Pisali su kako je njihova jelka jadna i izgleda jeftino. Međutim, Anu i Bastijana očigledno ne pogađaju takvi komentari.

АНА ИВАНОВИЋ ИЗАЗВАЛА БУРУ НА ТВИТЕРУ: Нападали је због јадне јелке, а погледајте како је окитила ове године

Foto: Printskrin Instagram/anaivanovic

Ana Ivanović je postavila na Instagram fotografiju kojom je svim obožavateljima uputila prazničnu čestitku. U pozadini se vidi njena novogodišnja jelka, koja je reklo bi se u inat svima, gotovo identična kao ona zbog koje je prošle godine dobila mnoštvo kritika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ipak, očigledno je da srpsku lepoticu ne zanima koliko je potrošila na kićenje jelke, a ni to što "hejteri" raspravljaju o novcu koji je mogla da uloži u istu. 

Bez trunke šminke, Ana Ivanović je uz prazničnu fotografiju širokim osmehom poželela svojim pratiocima srećne praznike. Njena lepota zasenila je novogodišnju jelku koja se vidi u pozadini, a koja je prošle godina bila hit Tvitera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Prisetimo se, Ana i Bastijan su prošle godine na svom Tviter nalogu objavili fotografiju ispred jelke, a zatim su zluradi komentari počeli da pristižu.

Od vulgarnih komentara na račun "muža Nemca, jer joj ne valja Srbin", preko opaski da je "već zaboravila kad je "njen Božić", pa do onih koji se pitaju ima li Ana uopšte novca kada joj je jelka "tako jadna".

Foto: Printskrin Instagram/anaivanovic

 

Ipak, ljudima sa tvitera, teško je udovoljiti. Mnoge poznate ličnosti na meti su osuda upravo zbog toga što mnogo troše na novogodišnje praznike, skupocene jelke ali i brendirane poklone koje rado pokazuju ispod novogodišnjeg drveta. Zbog toga, na koji god način da je Ana podelila jednostavnu prazničnu radost, verovatno bi bila osuđena. Ipak, mladi par je ostao dostojan i u skromnom i minimalističkom stilu dočekao praznike ove godine, bez obzira na loše komentare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

BONUS VIDEO:

USPOMENA U TRENUCIMA BOLA: Darko Lazić podelio snimak gde svira sa ocem Milanom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)