OSLEPELI ZBOG GREŠKE U BOLNICI: Istina o tome kako su Saša i Dejan Matić izgubili vid

Novosti online

19. 12. 2021. u 00:24

BLIZANCI Saša i Dejan Matić postali su jedni od najpopularnijih domaćih pevača, koji su svojim pesmama i neverovatnim glasovima osvojili srca mnogobrojne publike.

ОСЛЕПЕЛИ ЗБОГ ГРЕШКЕ У БОЛНИЦИ: Истина о томе како су Саша и Дејан Матић изгубили вид

Foto: Printskrin

Godinama unazad nagađalo se i pisalo o njihovom stanju, te razlozima zbog kojih je došlo do gubitka vida i da li jedan od njih "ipak može malo da vidi". Braća Matić su jednom prilikom odlučila da progovore na ovu temu i otkriju sve o gubitku vida.

Dejan i Saša Matić rođeni su prevremeno u šestom mesecu, 26. aprila 1978. godine u Drvaru, a svi nalazi pokazivali su da je sa bebama sve u redu. Pošto su rođeni pre vremena bebe su odmah smeštene u inkubator, a tek nekoliko dana posle rođenja, konstatovano je da su slepe.

ejan se nikada nije raspitivao čija je greška u pitanju, ali tvrdi da je nečiji propust razlog što su on i njegov brat slepi.

- To je nepažnja. Sada, koga... Nisam nešto detaljisao i raspitivao se čija. Da li je lekar, da li je medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je rođenje pre vremena. A, da je bila nepažnja, bila je - priznao je Dejan jednom prilikom.

Saša je na pitanje da li je istina da je on imao mogućnost operacije i vraćanja vida, ali da zbog Dejana nije to učinio istakao da je to laž.

- Ma ne, to je bezveze priča. Oni su hteli na nama da rade nekakve ekperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi", rekao je tada Saša. Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi, da vi nemate pojma! Dve najgore teme, one koje najmanje volim su - da li sam u svađi sa bratom i šta je bilo sa mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koju su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svetu. Da li sam se ja lečio i kod koga sam se lečio, to je moja privatna stvar. Ima jedna priča kada je jedan moj prijatelj nazvao taksi, a oni su ga pitali: 'U kom pravcu idete?', a on je rekao: 'Koga to zanima osim mene? - poručio je tada Saša i dodao:

- Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za šta na svetu.

(Mondo))

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a