KARLEUŠA ME BLOKIRALA ZBOG LEPIH REČI O CECI: Đorđe David stao u protivnički tabor - Jelena nikad nije bila timski igrač!

Novosti onlajn

18. 11. 2021. u 10:48

DOLAZAK Cece Ražnatović u Zvezde Granda promenio je sve, pa tako i mišljenje Đorđa Davida koji za koleginicu ranije nije imao baš lepe reči.

КАРЛЕУША МЕ БЛОКИРАЛА ЗБОГ ЛЕПИХ РЕЧИ О ЦЕЦИ: Ђорђе Давид стао у противнички табор - Јелена никад није била тимски играч!

Đorđe David

Muzičar je sada otvoreno priznao da li se njegov odnos prema Ceci promenio, kako se ona snašla u takmičenju i šta je to što radi drugačije od Jelene Karleuše koja je do ove sezone bila u žiriju Zvezda Granda.

- Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je doneo veću gledanost, i to u neverovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako. Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod veruje. Može da te voli ili ne, ali ti veruje. Svako je promenljiv, samo je važno ne biti dosadan - rekao je Đorđe David za medije, pa otkrio kako mu se Ceca čini pred kamerama.

- Ozbiljan je laf, odmah nam je ponudila svoj broj telefona i rekla da nam stoji na raspolaganju 0-24 i u vezi s takmičenjem, ali i van njega. Ušla je u našu grupu, uopšte nema problem da pita ili kaže da joj se nešto pojasni ili objasni. Mislila je da će ostati nedodirljiva i da neće podleći emociji, ali gde se barata emocijom, tu nedodirljivosti nema.

Pevač je ranije govorio da Ceca ne može da bude "srpska majka" i da to njemu neće biti nikada, pa je i to prokomentarisao.

Foto: ATA Images

- Ja sam sve svoje predrasude sklonio ulaskom u Zvezde Granda, prvo kada je Jelena bila u pitanju, jer sam shvatio kakav je ona laf. Mi smo imali duplu sezonu, gde smo, hteli - ne hteli, bili emotivno vezani jedni za druge. Ja sam profesionalac, na pitanje s kim bih radije išao na večeru, rekao sam da bih pre, naravno, sa Cecom. I tu je nastao problem između nas. Koliko god da je Ceca velika zvezda, njoj je bio potreban crveni tepih za ulazak u jedan ovakav zverinjak i trebalo ga joj je dati. Karleuša nam je uvek realno falila, u smislu nije bila u grupi, nije se javljala na telefon, imala je stalno zidove i pregrade ispred sebe i zbog toga smo svi bili na nekoj distanci u odnosu prema njoj - rekao je i otkrio da smatra da Jelena nije bila timski igrač.

Foto ATA Images

- Nije bila timski igrač, a za razliku od nje, ja jesam, i za razliku od nje, ja sam stao iza nje sa sve četiri kad je ona imala haos u takmičenju. Tada je ona otpratila Mariju, a mi smo znali da se čujemo i nekoliko puta tokom dana, podržavao sam je, bez obzira na to da li je bila u pravu, a tada je bila u pravu. Ceca je odmah uletela u mašinu i dala se na izvol'te, ozbiljna je dama, koliko god to bilo smešno nekom s druge strane jastuka. Zbog lepih reči o Ceci, Jelena me je blokirala. Svi mi imamo svoje nesreće i svi imamo svoje detinje ponašanje, a time što me je blokirala je pokazala da joj je jako krivo i da joj je stalo do te stolice.

Foto: Instagram

Sukob Cece i Milija privukao je veliku pažnju, a evo kako on gleda na to:

- Sukob Cece i Milija je nešto što je njihov par cipela i to će rešiti onako kako treba da se reši, u to neću da ulazim.

Budući da je sada pauza u snimanju, Đorđe David je otkrio s kim se čuje od kolega iz žirija.

- S Milijem se ne čujem jer nemam pare za roming, on je u Turskoj. Sa ostalima se čujem, okej smo, radimo, počeli smo konačno da radimo i nastupamo, i da uzimamo pare i za naše familije.

(KURIR)

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA SREDU, 17. NOVEMBAR: Bikovi na raskrsnici, rakovi iritantni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)