"PROĐE 20 GODINA KO DLANOM O DLAN!" Ova pevačica je bila cimerka Jeleni Tomašević - i danas su u divnom odnosu (FOTO)

Novosti onlajn

16. 11. 2021. u 20:17

PEVAČICA Jelena Tomašević otkrila je javnosti da je svojevremeno bila cimerka sa pevačicom Jelenom Pudar iz grupe "Neverne bebe".

ПРОЂЕ 20 ГОДИНА КО ДЛАНОМ О ДЛАН! Ова певачица је била цимерка Јелени Томашевић - и данас су у дивном односу (ФОТО)

Foto: Arhiva "Novosti"

Njih dve su živele zajedno tokom 2005. godine, kada se Jelena Tomašević iz Kragujevca preselila u Beograd.

- Kad sam se preselila iz Kragujevca u Beograd 2005. godine, jedno vreme smo Jeca Pudar iz "Nevernih beba" i ja bile cimerke - otkrila je na Instagramu Jelena Tomašević, koja se i dalje druži sa svojom imenjakinjom i sa njom rado provodi vreme.

- E to je bilo pevanje po stanu… Družile smo se i u našem Kragujevcu, dolazile jedna drugoj na koncerte, pevale u "3k duru" i eto prođe 20 godina k'o dlanom o dlan... A danas su nam Nika i Nina ugrejale srca - zaključila je pevačica, pomenuvši svoju i koleginicinu ćerku.

BONUS VIDEO: 

KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)