DVOSTRUKI TRIJUMF: Film „Toma” dostigao 500.000 gledalaca za tri nedelje

Tanjug

08. 10. 2021. u 12:27

NAKON samo tri nedelje prikazivanja, film „Toma” reditelja Dragana Bjelogrlića, o legendi narodne muzike Tomi Zdravkoviću, oborio je sve rekorde gledanosti sa čak 500.000 gledalaca, saopštili su producenti ovog uspešnog ostvarenja.

ДВОСТРУКИ ТРИЈУМФ: Филм „Тома” достигао 500.000 гледалаца за три недеље

Foto: Nebojša Tatomirov

Osim trijumfa od pola miliona zadovoljnih posetilaca bioskopa, „Toma” je ujedno upisao i vodeće mesto po gledanosti u prvoj nedelji prikazivanja sa više od 100.000 gledalaca, baš kao i posećenost u jednom danu (2. oktobar) sa neverovatnih 35.000 gledalaca.

Takođe, pesma „Ponoć”, koju je producent i kompozitor filma Željko Joksimović specijalno napisao za ovaj film, postala je veliki hit sa 3,5 miliona pregleda na Jutjub kanalu.

Biografsko ostvarenje sa Milanom Marićem u ulozi Tome Zdravkovića izazvalo je veliku popularnost još od svetske premijere na Sarajevo film festivalu krajem avgusta, preko otvaranja na Filmskim susretima u Nišu, do pohoda u bioskopima Srbije i regiona.

Muzička drama prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, čiji su buran život, osim Marića, dočarali glumci - Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, Milan Kolak, Mirjana Karanović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

POLA SVETA POD KUPOLAMA: "Novosti" na Beogradskom sajmu pred početak konferencije nesvrstanih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)