POSLEDNJE POJAVLJIVANJE MARINE TUCAKOVIĆ U JAVNOSTI: Bila je u kolicima, ali kao pravi borac i dama (FOTO)

Novosti online

19. 09. 2021. u 22:17

TEKSTOPISAC Marina Tucaković izgubila je mučnu bitku sa karcinomom, koju je vodila duže od tri godine. Preminula je večeras, u nedelju 19. septembra, u 68. godini.

ПОСЛЕДЊЕ ПОЈАВЉИВАЊЕ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ У ЈАВНОСТИ: Била је у колицима, али као прави борац и дама (ФОТО)

GOŠĆA Marina Tucaković sa Suzanom Jovanović i Sašom Popovićem u junu u hotelu "Hilton" , Foto ATA Images

Poslednji put se u javnosti pojavila 11. juna 2021. godine, na promociji albuma pevačice Suzane Jovanović, a tada su se svi prisutni obradovali njenom dolasku.

Marina je na događaj stigla u invalidskim kolicima, ali je i tada zračila hrabrošću i njenom vanserijskom energijom i nadom da će sve biti u redu.

Naime, ona je godinama unazad vodila tešku borbu sa kancerom, te se na pomenutom događaju pojavila u invalidskim kolicima, a njeno stanje je mesecima pre toga bilo stabilno što je pokazala i prilikom ovog pojavljivanja.

Foto: I.Marinković

Marina je oduvek važila za pravu damu, te je i tada bila stilizovana od glave do pete. Na sebi je imala šampanj bluzu, a svi su primetili rajf na glavi na kojem su bili biseri.

Tom prilikom, Marina je za medije izjavila:

- Na terapijama sam i naravno, ne mogu da budem baš dobro. S obzirom na situaciju sa korona virusom imam redovne terapije. U početku sam ih vrlo teško podnosila, ali sada sam se već navikla.

Tucakovićeva je tom prilikom istakla i da vreme provodi uglavnom kod kuće jer se čuva i pazi od korona virusa.

- Malo sam izašla, i ja sam živa duša - rekla je ona.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)