OVO JE OMILJENA TETOVAŽA BRITNI SPIRS: Urađena je naopako i evo šta znači

Novosti online

12. 06. 2021. u 21:03

BRITNI Spirs je u novoj objavi svojim fanovima od značenje tetovaže koju ima na vratu.

ОВО ЈЕ ОМИЉЕНА ТЕТОВАЖА БРИТНИ СПИРС: Урађена је наопако и ево шта значи

Foto EPA

- Na hebrejskom je, to je jezik na kom se piše unazad - napisala je uz fotografiju na kojoj pozira leđima okrenuta kameri i rukama podiže kosu. "Piše Mem Hey Shin, što znači isceljivanje. To mi je najdraža tetovaža, ali ironično, nikad je ne vidite", dodala je pojasnivši kako se tu njenu tetovažu retko ko vidi jer je uglavnom prekrivena njenom dugom kosom.

Britni je ovom objavom u manje od pola dana skupila preko 264.000 lajkova, a neki su komentarisali kako bi trebalo pre sunčanja da telo namaže nekim zaštitnim faktorom jer joj je na slici koža crvena kao kod rakova.

Foto: printskrin Instagram

Među mnogobrojim lajkovima našao se i Lunin, Đoganijeva koja sitno broji do porođaja , nikada nije krila koliko voli Britni i da joj je bilo veoma žao zbog lošeg perioda kroz koji je prolazila jedna od nekada najboljih pevačica sveta.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SA OVIM PEVAČEM JE PREMINULA VODITELJKA PINKA BILA U BRAKU: Imali su dvoje dece, a razišli se pre manje od godinu dana