ISPUNJENO OBEĆANJE: Škola kod Bijeljine dobila igralište i terene

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

29. 12. 2022. u 18:36

OSNOVNA škola „Jovan Dučić“ u Pučilama, kod Bijeljine, dobila je školsko igralište. 

ИСПУЊЕНО ОБЕЋАЊЕ: Школа код Бијељине добила игралиште и терене

foto: V Mitrić

U školskom dvorištu izgrađen je teren za mali fudbal, postavljeni golovi za rukomet i dva koša, kao i više klupa, a učenici su dobili i nove lopte. Tim povodom školu je posetio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Branka Mišić, direktor Osnovne škole „Jovan Dučić“, izrazila je veliku zahvalnost gradonačelniku Petroviću, jer je ispunio sve što je pre manje od godinu dana obećano oko izgradnje i uređenja školskog igrališta. Ona je napomenula da su se, u međuvremenu, suočili sa novim problemom jer u školskom zdanju ne radi peć. Kvar nije moguće popraviti, pa je zamena jedino rešenje.

Gradonačelnik Petrović je najavio da će grad nabaviti novu peć za školu u Pučilama, kako bi se nastava u zimskom periodu nesmetano odvijala, a komentarišući do sada obavljen posao.

- Samo ako budžet posmatramo kao nešto što je od javnog interesa, možemo doći do dobrih rešenja za brojne probleme sa kojima se susrećemo u našoj lokalnoj zajednici, pa tako i u školama poput ove. Sve što radimo u interesu dece i poboljšanja kvaliteta nastave je nešto što će u budućnosti višestruko da se isplati – rekao je Petrović.

BONUS VIDEO - Prenos moštiju Tumanskih svetaca: Stotine vernika ih dočekali u Trsteniku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana