ZA ANĐELU: U Bijeljini održan humanitarni koncert (FOTO)

V.Mitrić

28. 09. 2022. u 17:04

NA HUMANITARNOM koncertu koji je održan u Centru ka kulturu „Semberija“ u Bijeljini za devojčicu Anđelu Tanacković iz Ugljevika prikupljeno 6.600 KM. Pare su uplaćena na račun „Za Anđelino lečenje“.

ЗА АНЂЕЛУ: У Бијељини одржан хуманитарни концерт (ФОТО)

Foto: V.Mitrić

Oganizator koncerta i Anđelina porodica izrazili su zahvalnost svima koji su učestvovali u ovom događaju: izvođačima, svim firmama koji su poklonili vrednosne vaučere i darovali hranu i piće za sve učesnike, sajnoj publici i svim divnim ljudima koji su izdvojili svoje vreme da isplaniraju i organizuju koncert.

- Hvala svima koji su pokazali da Bijeljina i Ugljevik zajedno imaju veliko srce za Anđelu i svako dete kome zatreba pomoć i podrška - kažu iz organizacije „Roditelji za prava dece“.

Foto: V.Mitrić

- Sa iskrenim željama da naša Anđela ozdravi i da u budućnosti povodi za koncerte budu veseliji, još jednom veliko hvala za dobrotu i humanost! Napominjemo da ćemo, u skladu sa potrebama i informacijama koje dobijemo od Anđeline porodice, i u narednom periodu organizovati slične aktivnosti u želji prikupljanja novca za Anđelu, ali i za drugu decu za koju se ukaže potreba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VELIKA TRAGEDIJA GAGE ANTONIJEVIĆA Sestra mu umrla usred snimanja filma: Samo je pala, nije bilo pomoći