DODIK O IZRUČENJIMA I PRITISCIMA NA RS: "Žena iz američke ambasade je tražila podizanje optužnice protiv mene"

Novosti online

24. 08. 2021. u 16:23

AKO idemo da se isporuče svi, onda svako svakoga neka isporuči i eto dogovora - rekao je danas Milorad Dodik na pitanje o trenutnoj situaciji sa zahtevom za izručenje Duška Kornjače.

ДОДИК О ИЗРУЧЕЊИМА И ПРИТИСЦИМА НА РС: Жена из америчке амбасаде је тражила подизање оптужнице против мене

Foto Tanjug

- Kada je Srbija potraživala Ganića, onda je čitav svet skočio da se to ne desi. Ako idemo da se isporuče svi, onda svako svakog neka isporuči i eto dogovora. Ja sam bio na sastanku kada je Vučić doneo vakcine, oni su tražili da Srbija isporuči neku dvojicu. Pravosuđe Srbije ima dokaze da su počinili zločine protiv Srba bilo gde i to je dobra stvar i to treba da urade. Ovo ovde pravosuđe ničemu ne služi, ono je više iskomplikovalo ovo pitanje nego rešilo - kazao je i dodao:

- Ja znam tačno ime žene iz američke ambasade koja je naređivala tužiocima da podignu optužnicu protiv Milorada Dodika. I kada joj kažu da nema osnova, ona kaže: ne zanima me, važno je samo da podignete optužnicu. Možda i danas to radi, znam joj ime i danas je tamo. Ako ona smatra da nekoga treba zatvoriti bez razloga, šta je imam s njom da pričam.

Dodik je rekao ad visoki predstavnik i strane sudije nisu ništa uradile u BiH, i da je opšte nepoverenje veće nego neposredno posle rata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade