ILON MASK: Ne smeta mi da odem u pakao

P. Z. S. / ria.ru

09. 05. 2022. u 22:15

AMERIČKI preduzetnik i osnivač kompanije SpejsIks(SpaceX) Ilon Mask, nakon što je na Tviteru spekulisao o njegovoj smrti, rekao je da mu „ne smeta da ide u pakao“.

ИЛОН МАСК: Не смета ми да одем у пакао

Foto Shutterstock


-Ne smeta mi da idem u pakao ako je ovo zapravo moje odredište, tvitovao je Mask u odgovoru na objavu korisnika koji je pitao milijardera o postojanju „kreatora“ i pozivao ga da „prizna“ ako zna za njegovo postojanje.

Nekoliko sati ranije, Musk je ostavio poruku u kojoj se nagađa o njegovoj "smrti pod misterioznim okolnostima". Pre toga je „podelio” izjavu Dmitrija Rogozina, šefa državne korporacije Roskosmos, koja se bavila isporukom Ukrajine internet opreme Starlink i samim tim i Maskovom „umešanošću” u snabdevanje ukrajinskih trupa.

Ranije je objavljeno da su, prema svedočenju zarobljenog načelnika štaba 36. brigade marinaca ukrajinskih trupa, pukovnika Dmitrija Kormjankova, sateliti Starlink Mask distribuirali internet ukrajinskim oružanim snagama u Mariupolju. Rogozin je napisao Masku na svom Telegram kanalu da će „morati da odgovara kao odrasla osoba“ za snabdevanje ukrajinskih snaga vojnom komunikacionom opremom.

BONUS VIDEO - VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!