DVA OGROMNA PITONA PROPALA KROZ PLAFON KUĆE: Čovek u šoku - dve zmije teške 45 kilograma! (VIDEO)

Beta

01. 09. 2020. u 18:48

JEDNOM Australijancu se tavanica srušila u kuhinju pod težinom dva velika pitona.

ДВА ОГРОМНА ПИТОНА ПРОПАЛА КРОЗ ПЛАФОН КУЋЕ: Човек у шоку - две змије тешке 45 килограма! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Kada je Dejvid Tejt u ponedeljak ušao u svoju kuću u jednom selu u severoistočnoj državi Kvinslend, našao je veliki deo tavanice na kuhinjskom stolu.

Danas je izjavio lokalnoj televiziji da je ubrzo našao dvojicu krivaca - neotrovnih pitona, jednog dugačkog 2,8 metara, a dugog od 2,5 metra koji su se uvukli u spavaću i dnevnu sobu.

Procenjena zajednička težina zmija je 45 kilograma što je očito bilo dovoljno da kroz tavanicu propadnu u kuhinju. 

Lovac na zmije Stiven Braun koji je bio pozvan da ukloni pitone, rekao je da pretpostavlja da su se ta dva mužjaka tukla oko ženke i da pretpostavlja da bi ona i dalje mogla biti na tavanu kuće. 

Mužjaci su pušteni u prirodu Kvinslenda gde žive i mnoge druge zmije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NE ZNAJU NI MNOGI ISKUSNI VOZAČI: Čemu služi linija na spoljnom retrovizoru