DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. JUN: Vagi potreban odmor, Strelac da pripazi na novac, Jarca očekuje zanimljiv susret

Astrolog: Marina Jungić Milošević

24. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 25. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 25. ЈУН: Ваги потребан одмор, Стрелац да припази на новац, Јарца очекује занимљив сусрет

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

 

Ovan

Mesec u dobrim aspektima sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, podstiče vas na akciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Zbog pozicije asteroida Amor u polju ličnosti, privlačite pažnju zauzete osobe. Unosite više vitamina.

Bik

Trigon između Urana u vašem znaku i Meseca, povoljno utiče na vaš odnos i sa poslovnim i sa ljubavnim partnerom. Pregovori sa strancima, otvaraju vam mogućnosti za nove izvore prihoda. Provodite više vremena sa prijateljima.

Blizanci

Napet aspekt između Merkura u vašem znaku i Meseca, simbola logike i emocija, čini vas sklonim pogrešnim zaključcima. Vodolija želi da se nađe u vašem društvu, a vas privlači jedan Lav koga poznajete preko posla. Pazite se u saobraćaju.

Rak

Muči vas neka situacija na poslu, čije se rešenje još ne nazire. Povoljni aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Uranom i Plutonom, doprinose stabilizovanju odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Izbegavajte rasprave sa rođacima.

Lav

Pozicija vašeg vladaoca Sunca i retrogradnog Saturna, simbola ugleda i ambicije, donosi vam podršku starije osobe. Mladolika atraktivna osoba koju ste upoznali preko neke društvene mreže, potrudiće se da privuče vašu pažnju. Nervoza.

Devica

Novac vam pristiže preko poslovnih aranžmana sa Bikom ili Jarcem. Aspekti vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom i Neptunom, podstiču vašu potrebu za romantičnom komunikacijom sa Ribama ili Strelcem. Pazite se u saobraćaju.

Vaga

Prelazak Sunca preko polja karijere donosi vam podršku starijih osoba, a Mesec u Devici brigu o nečemu na šta ne možete previše da utičete. Partnerove promene raspoloženja utiču na vašu emotivnu ravnotežu. Potreban vam je odmor.

Škorpija

Vaši vladaoci, Pluton i Mars, simboli moći i akcije, obrazuje dobre aspekte sa Mesecom, donoseći vam nove poslovne ponude od osoba sa kojima ste nekada uspešno sarađivali. Dobijate poziv za izlazak od Riba ili Device. Bolovi u leđima.

Strelac

Mesec u polju karijere u opoziciji sa planetom prevara, opominje da povedete više računa o finansijama. Povoljan aspekt između Merkura i Venere, utiče na komunikaciju sa partnerom donoseći vam prijatne zajedničke trenutke. Problemi sa pritiskom.

Jarac

Pozicija Meseca u odnosu na planete novca i inostranstva, povoljno utiče na realizaciju poslova, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinarstvom. Na većem skupu očekuje vas susret sa Rakom ili Bikom. Bolovi u zglobovima.

Vodolija

Mesec u trigonu sa Uranom, koji upravlja vašim znakom, donosi vam uvećanje prihoda, ako radite u IT sektoru, medijima, marketingu. Jedan Lav sa kojim ste se upoznali preko neke društvene mreže, privlači vas više nego što ste očekivali. Više se odmarajte.

Ribe

Dobri aspekti Meseca sa Uranom i Plutonom, donose vam uspeh i novac, ako se bavite kreativnim poslom ili sportom. Zbog pozicije vašeg vladaoca Neptuna, simbola ljubavnog zanosa, jedna Devica budi nežna osećanja u vama. Nervoza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!