OCA MU UBILI PRE 19 GODINA: Tragična sudbina mladića koji se sinoć ubio na Dedinju

Novosti online

18. 03. 2021. u 16:21

MLADIĆ (25), koji je izvršio samoubistvo hicem iz karabina u svojoj kući na Dedinju, bio je sin Branka Z. (35), koji je pre 19 godina ubijen u svojoj antikvarnici.

ОЦА МУ УБИЛИ ПРЕ 19 ГОДИНА: Трагична судбина младића који се синоћ убио на Дедињу

Foto: Z. Jovanović

Mladić je, kako kažu komšije, bio jako fin i povučen i viđali su ga često u kraju.

- Često je šetao psa po kraju, bio je student i pomalo povučen. Strašno je što se ovo desilo - navele su komšije.

Kako prenosi ovaj medij, otac preminulog mladića nekada je držao čuvenu antikvarnicu na Dedinju, u blizini kuće u kojoj je mladić živeo sa majkom i sestrom.

Prema pisanju medija iz 2002. godine, ubistvo Branka Z., dogodilo se kada su trojica napadača pucala na njega i njegovog vršnjaka Dragana C. koji je tom prilikom teško ranjen. Napadači su navodno došli u antikvarnicu sa namernom da od Brankovog oca Miroslava Z. iznude plaćanje reketa.

U antikvarnici su bili Branko i Cvetković kada su upala trojica mladića u trenerkama. Mladići su tvrdili da je jednog od njih prethodno veče ujeo pas vlasnika antikvarnice, te da bi sada vlasnik trebalo da im plaća "reket". Branko Z. i Cvetković su se pobunili i izbila je svađa, a posetioci su izvadili pištolje, zapucali i teško ih ranili.

Napadači su se zatim razdvojili i dvojica su pobegla ka bolnici u Drajzerovoj ulici, a jedan ka Belom dvoru. Ranjene Branka Z. i Cvetkovića vlasnici susednih radnji prevezli su u Urgentni centar, a Branko je preminuo ubrzo po prijemu.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)