TEK ROĐEN DEČAK BAČEN U TOALET: Novi detalji užasa kod Kikinde!

R.Š.

28. 12. 2020. u 18:45

ТЕК РОЂЕН ДЕЧАК БАЧЕН У ТОАЛЕТ: Нови детаљи ужаса код Кикинде!

Foto: Arhiva

MLADA žena Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet.

To su primetili članovi porodice i pozvali Hitnu službu pa su vrlo brzo majka i novorođenče kolima saniteta stigli u Opštu bolnicu u Kikindi.

Novorođenče je zbog povreda prebačeno u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, a majka je zadržana u kikindskoj bolnici.

- Majka i beba su kolima Hitne službe stigli u našu bolnicu, verovatno, vrlo brzo nakon porođaja, jer je majka još imala posteljicu u sebi. Zbog ugroženosti zdravlja bebe u našu bolnicu došlo je vozilo iz Kliničkog centra Vojvodine iz Novog Sada i sa ekipom neonatologa novorođenče je u inkubatoru prebačeno tamo na dalje zbrinjavanje i lečenje – rečeno je “Novostima” u Opštoj bolnici u Kikindi.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrdili su da im je danas prijavljen događaj u Mokrinu, da je njihova ekipa izašla na teren radi uviđaja i da se utvrđuju sve okolnosti događaja. O svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo koje vodi istragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Svetlana

29.12.2020. 02:42

Gosspode bože Da čovek nepoveruje Da žena rodi Dete I baciga u TOALET Da uništi tek Rodjeni mali život. Treba tu ženu nemogu Da je nazovem majku Jer to nije Ona je Monstrum Sa 28-godina. TRebali bi da napravite vi Novinari Reklamu na Televiziji Da to bude non sto prikazivano. Naravno uz pomoc Države Da Sve Zene ako Ostanu Trudne Da tu decu nebacaju u Djubre ili u Toalet Da je predaju toj I toj Ustanovi Za Usvajanje Jer je GREHOTA od Dragog Boga uništavati Nečiji tek Rodjeni Život. Ovoje stvarno Prevazišlo svaku Neri ovih mladih Žena. Spasimo Tek Rodjene male Andjele!!!! Molim vas!!!!