MORAMO BITI UJEDINJENI U BORBI PROTIV NASILJA: Ministar Vulin uputio telegrame saučešća povodom napada u Kazanju

Novosti online

11. 05. 2021. u 19:09

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze najdubljeg saučešća brojnim ruskim zvaničnicima i ruskom narodu povodom napada u Kazanju.

МОРАМО БИТИ УЈЕДИЊЕНИ У БОРБИ ПРОТИВ НАСИЉА: Министар Вулин упутио телеграме саучешћа поводом напада у Казању

Foto Ministarstvo Odbrane

- Dozvolite da Vam u ime Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i u svoje lično ime, uputim izraze saučešća povodom stravičnog napada u Kazanju. Duboko nas je potresao ovaj događaj i teško je naći reči utehe onima koji su izgubili svoje najbliže.

Uveravamo Vas da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pouzdan i posvećen partner po svim pitanjima od bezbednosnog značaja kojima se štiti sloboda i život naših građana", stoji u telegramu saučešća koje je ministar Vulin uputio Nikolaju Patruševu, sekretaru Saveta bezbednosti Ruske Federacije.

Vulin je izraze najdubljeg saučešća uputio svom ruskom kolegi ministru unutrašnjih poslova Ruske Federacije Vladimiru Kolokoljcevu, direktoru Federalne službe snaga Nacionalne garde Ruske Federacije Viktoru Vasiljeviču Zolotovu, kao i ambasadoru Ruske Federacije u Srbiji Aleksandru Bocan-Harčenku.

- Na žalost, ovaj napad je još jedan primer da moramo biti ujedinjeni i odlučni u beskompromisnoj borbi protiv svakog oblika nasilja koji ugrožava i podriva naše zajedničke vrednosti.

Dozvolite da još jednom uputim izraze žaljenja i podrške ruskoj državi i ruskom narodu", navodi se u telegramima saučešća ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina