BEBA OSTALA ZATVORENA U KOLIMA: Vatrogasci i policija izvlačili dete iz automobila

Novosti online

11. 07. 2023. u 12:40

ZAHVALjUJUĆI brzoj reakciji policije i vatrogasaca spašena je jedna beba koja je ostala zaključana u automobilu u Sremčici.

БЕБА ОСТАЛА ЗАТВОРЕНА У КОЛИМА: Ватрогасци и полиција извлачили дете из аутомобила

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Na društvenim mrežama osvanula je objava u kojoj se majka zahvalila na brzoj rekaciji policije i vatrogasaca nakon što je, kako ona navodi, dete ostalo samo zaključano u kolima

 - Želim da se zahvalim vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji da mi spasu bebu iz auta kada mi se zaključala brava nakon što sam dete smestila i krenula da otvorim svoju bravu, a ključevi ostali na sedištu. Sve se desilo u Sremčici, nažalost bili su prinuđeni da polupaju staklo kako bi je izvukli, ali je to manje bitno, nek mi je dete dobro - napisala je majka.

Ona je dodala da od stresa u tom trenutku nije stigla da se zahvali ljudima koji su pritekli u pomoć.

 - Beba je hvala bogu dobro - dodala je ova majka.

Ovoj majci se slučajno desilo da beba ostane zaključana u kolima, ali nažalost ima i roditelja koji ostave svoju decu zaključanu u kolima, što može biti veoma opasno, pogotovo kada su napolju visoke temperature.

Smrtni slučajevi mališana izazvani toplotnim udarom u zatvorenom automobilu najčešće se dešavaju zato što roditelji zaborave da su ih povezli sa sobom.

Iako deluje da je nemoguće zaboraviti dete u kolima, ipak, svake godine deca umiru od toplotnog udara ostavljena u vrelom autu. Smrtni slučajevi su najčešći kod dece uzrasta oko tri godine.

(Informer)

BONUS VIDEO:

U SLAVU NIKOLE TESLE: Munje na Kuli Beograd oživele lik Srbina koji je doneo svetlost planeti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije