AGRESIJA Severnoatlantske alijanse na tadašnju SRJ, bila je "opravdavana" konfliktom na Kosovu, ali je, zapravo, to iskorišćeno kao paravan za ciljano uništavanje jugoslovenske infrastrukture. Termoelektrane i industrijski kompleksi bili su prioritetne mete NATO bombardera.

Komentari (9)

Mija

11.07.2021. 15:03

Toliko o humanosti kauboja i zapadnih "sila" jedva su dočekali priliku da po treći put udare svom snagom na nekoga ko je desetke puta slabiji i manji. Jadno i patetično to je kao da desetke svjetskih boksačkih prvaka uđe u vrtić i pretuče djecu a onda još pozovu novinare da se pohvale. Ali isto nisu uspjeli u svom paklenom naumu jer nisu svojom živom silom nikad stupili na tlo nego su kao i sve seronje bacali bombe iz daleka. Jadnici i ljudsko smeće!!!

Vesna

11.07.2021. 15:56

Citajuci ovaj clanak sticem utisak da Treci Rajh nije unisten vec se samo ojacao i promenio ime, sad se zove NATO rajh. Pa neka ih Bog kazni, ljudi ovog sveta ocigledno nece. Ima jedna poslovica koja kaze ,,Covek vrti, Bog okrene,,. Nije sporna mrznja germana, anglosaksonaca i njihovih saucesnika u ratovima protiv Srba, nije to nista novo, mene samo zanima, zasto nasi Srbi koji zive i rade u Nemackoj cute?

miro markov

11.07.2021. 16:51

Криминал никада не застарева. Туски геноцид на Јерменима у Првом светском рату полако долази на видело дана. Намачки геноцид на Руским народом још увек се гура под тепих. Хрватски геноцид над Србима још се не признаје а био је највећи геноцид на просторима бивше Југославије. Доћи ће време да се правда исправи. Срби умеју и морају да чекају. Коло среће се окреће. Убица мора бити убијен једном за свагда, правде ради.

Dragan

11.07.2021. 17:21

Sto je ucinila drzava po tom pitanju. Nista. Skupstina formirala komisiju koja nista ne radi jer nema odobrenja od vlade i predsjednika. Kako ce Vucic da tuzi sve svoje "velike prijatelje" koji su po njemu osvjedoceni prijatelji Srbije. Kada ne cijenite sami sebe kako ce vas onda cijeniti drugi.

Sreten

11.07.2021. 19:26

Имао је тај третман и неке добре, а и лоше стране у психолошком смислу. Добра. Маске су пале и указала се огољена слика земаља које вековима покушавају да доминирају, управљају и наметну се свим другим народима не само кроз колонијално освајање. Агресивни дивљаци, ствараоци концентрационих логора, масовних уништења... "Цивилизација" која је непрекидно дивљачки нападала Русију. Шведска, Немачка у више наврата (последњи пут са Хитлером), Француска ( Наполеон )... "Цивилизација" која непрекидно прича о руској опасности мада их Руси никада нису напали... Дакле, добро је да сам прогледао. Лоше је што примећујем да сам почео тако да гледам и на њихов народ. На сваког западњака, по неком аутоматизму, а познавајући им културно залеђе, почињем да гледам као на некултурног дивљака и припадника ниже расе. То није добро.

boske

12.07.2021. 00:11

Znam ,to sam lično doživljavao,,,ta sistemska poniženja i razne oblike psihološko-hemijskog terora.Koji se zadnjih godina preselio u Rep.Srpsku i južno od Dunava i Save...