PRIKUPLJANJE POMOĆI STRADALOJ SIRIJI I TURSKOJ U BERANAMA: Pomoć uputile crkvene opštine i Narodna kuhinja manastira Đurđevi stupivi

M. SEKULOVIĆ

10. 02. 2023. u 18:36

POSLE džume namaza, u prepunoj džamiji u Beranama, klanjana je dženaza stradalima u Siriji i Tursk8j, a potom su prikupljena novčana sredstva za ugrožene zemljotresom u iznosu od 1.625 evra i 400 evra na žiro eačunu.                 

ПРИКУПЉАЊЕ ПОМОЋИ СТРАДАЛОЈ СИРИЈИ И ТУРСКОЈ У БЕРАНАМА: Помоћ упутиле црквене општине и Народна кухиња манастира Ђурђеви ступиви

FOTO: Tanjug/AP

- Na našu radost, sergiji su se pridružili predsednik Crkvene Opštine Berane Migo Kastrativić i sveštenik Milenko Ralević. Oni su u ime Crkvenih Opština Berane, Rožaje, Andrijevica i Narodne kuhinje pri Manastiru Đurđevi Stupovi u Beranama priložili 600 evra, saopšteno je iz Medžlisa Islamske zajednice Berane.

- U ime Medžlisa Berane i svoje lično, najtoplije zahvaljujem svim donatorima a posebno Crkvenim opštinama koje su i na ovaj način potvrdili naše tradicionalno dobre odnose. Moj Bože, Ti daj da se nigde i nikome ovakve tragedije ne dogode, kazao je beranski imam Rahim Muratović, nakon ove humanitarne akcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)