DPS JE OSTAVIO VULKAN U NIKŠIĆU, BOLJE IM JE DA ĆUTE: Reagovanje DF Nikšić na izjavu Sanje Damjanović povodom požara na deponiji Mislov do

V. K.

21. 03. 2022. u 09:35

FUNKCIONERKA DPS-a, poznata po tome što voli hitove Mika Džegera, dala je izjavu o deponiji Mislov do kao da DPS nije do pre manje od godinu dana bio na vlasti i kao da nije DPS taj koji je jednu privremenu deponiju pretvorio u vulkansko žarište i ostavio ga takvo i neuređeno u nasleđe novoj vlasti i građanima Nikšića, piše u reagovanju DF Nikšić na izjave Sanje Damjanović.

ДПС ЈЕ ОСТАВИО ВУЛКАН У НИКШИЋУ, БОЉЕ ИМ ЈЕ ДА ЋУТЕ: Реаговање ДФ Никшић  на изјаву Сање Дамјановић поводом пожара на депонији Мислов до

Foto: V. K.

- Gospođa Damjanović previđa činjenice da je odmah po stupanju na vlast novo rukovodstvo opštine zajedno sa Vladom krenulo u projekat Regionalnog reciklažnog centra, koji treba da se uradi po najsavremenijim evropskim standardima kao i da je pokrenut proces u kom vrlo brzo treba da dođe do sanacije deponije Mislov do - ističe se u saopštenju.

Foto: V. K.

Iz DF Nikšić ističu da je čudno što je upravo sada, u martu kada se to obično nije nikada depavalo, buknuo požar na deponiji.

- Osnovano sumnjamo da su tzv. komitske organizacije, lepo vaspitani aktivisti gospođe Damjanović koji psuju žene i decu, bave se raznoraznim izmišljotinama ne bi li naudili novoj vlasti u našem gradu, vinovnici požara na deponiji Mislov do a da im je glavnu logistiku pružio izvesni Nikčević koji je pokušao opštini dva puta da proda svoje imanje. Takođe, čuli smo da je i samo podmetanje požara ideja nastala u razgovoru između Sonje Damjanović i izvesnog gospodina Bojovića koji voli da se maskira u sveštenika i boravi povremeno u Ljetnjikovcu kralja Nikole, kao čin osvete što im je navodno bila ugašena struja iako nisu imali formalno ispunjene uslove da je uopšte imaju - ističu iz DF, i dodaju:

- Gospođa Damjanović je volšebne i akrobatske izvedbe Mika Džegera očigledno zamenila mlakim i balavim pojanjem Bojovića koji ima fetiš da se maskira u sveštenika.  Gospodo bolje vam je da se više ne oglašavanje, ostavili ste nam vulkan, Mislov do je simbol problema koje je nova vlast nasledila od vas i sigurno je da sve što ste vi uneredili u trideset godina ne može biti ispravljeno u samo godinu dana. I pored toga stvoreni su svi preduslovi da se taj problem brzo reguliše.

BONUS VIDEO: MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE - U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)