NIKO NEĆE KOALICIJU SA MILOM!: Pred izbore u Beranama partije jedinstvene

M. S.

21. 03. 2022. u 06:34

SVE političke grupacije koje će učestvovati na lokalnim izborima u Beranama, posebno one kojima se daje najviše šansi za dobar rezultat, jedinstvene su samo u jednom - niko od njih ne želi postizbornu koaliciju, niti bilo kakvu saradnju sa DPS, koji nastupa u koaliciji sa Bošnjačkom strankom, SD i liberalnom partijom!

НИКО НЕЋЕ КОАЛИЦИЈУ СА МИЛОМ!: Пред изборе у Беранама партије јединствене

Zgrada opštine Berane

- Postkoalicione saradnje neće biti sa DPS i partijama iz njihove koalicije. Svi ostali moraju da sačuvaju kulturu dijaloga, kako bi posle izbora mogli da sednemo za isti sto i razgovaramo o budućoj vlasti na nivou lokalne samouprave - kaže za "Novosti" nosilac liste "Berane zna najbolje - SNP", Tihomir Bogavac, predsednik Opštine Berane.

I predsednik opštinskog odbora Demokrata, Novica Obradović obećao je da nikada neće napraviti koaliciju sa DPS.

- Ne postoji ta fotelja, ta potreba za vlašću koja bi nas naterela da uđemo u takvu koaliciju. Mi smo formirani kako bismo ovaj grad i ovu zemlju oslobodilu te pošasti koja se naziva DPS - jasan je Obradović.

Nosilac liste "Za budućnost Berana - Demokratski front", Vuko Todorović, isključuje svaku mogućnost saradnje sa DPS nakon izbora u Beranama. Da će participirati u lokalnoj vlasti, nakon izbora uveren je Mladen Premović, nosilac liste "Berane sad", ali je i siguran da neće praviti koaliciju jedino sa DPS i njihovim satelitima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)