NEBOJŠA MEDOJEVIĆ ŽESTOKO O MILU: Otkrivanje tajnih ofšor firmi razlog za Đukanovićev opoziv i krivično gonjenje

Novosti online

04. 10. 2021. u 16:12

OTKRIVANjE tajnih ofšor firmi u vlasništvu Mila Đukanovića dovoljan je politički i ustavni razlog za njegov opoziv i krivično gonjenje, tvrdi predsednik PZP-a Nebojša Medojević.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ ЖЕСТОКО О МИЛУ: Откривање тајних офшор фирми разлог за Ђукановићев опозив и кривично гоњење

Foto: TV Pink printskrin

Nebojša Medojević naglašava da je prošlo godinu dana od razvlašćivanja DPS-a, a nova vlast još uvijek nije započela demontažu Đukanovićeve partije.

- Impičment je suštinska potreba i preduslov bilo kakve normalizacije prilika u Crnoj Gori. Đukanović i njegova kriminalno-ekstremistička organizacija DPS je glavna pretnja bezbednosti, miru i stabilnosti zemlje. Godina dana je prošla u konfuznom i kolebljivom stavu Vlade i vladajuće većine i izbegavanju suočavanja sa najozbiljnijim državnim problemom – demontaže mafijaške organizacije DPS-a. Ukoliko tužilaštvo, policija, sudovi, Ustavni sud budu opstruisali ove mere nove vlasti, zbog obaveza prema bivšem režimu, neophodno je uvesti vanredno stanje, očistiti ove institucije od neprijatelja demokratije i vojnika Đukanovića i sprovesti demontažu režima Đukanovića do kraja. Sa mafijom nema kohabitacije. Izbor je jednostavan: Crna Gora ili DPS. Ja navijam za Crnu Goru- poručio je Medojević.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

BONUS VIDEO: Kako je pao Milo Đukanović?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a