ZAVRŠEN VELIKI SASTANAK U CRNOJ GORI: Joković - Težilo se tome da se dođe do kompromisa

M.S.

24. 06. 2021. u 20:03

NIJE bilo tenzija, što je ohrabrujuće. Bilo je određenih predloga, ali sačekaćemo da na novom sastanku sledeće nedelje nađemo rešenje. Bilo je i radikalnih predloga, ali čini mi se da preovladava želja svih da se dođe do dogovora. Od radikalnijih bilo je da se ide na izbore. Preovladalo je mišljenje najvećeg dela učesnika da je ovakvo stanje neodrživo, kazao je predsednik SNP-a Vladimir Joković nakon razgovora lidera političkih partija vladajuće koalicije u Crnoj Gori.

ЗАВРШЕН ВЕЛИКИ САСТАНАК У ЦРНОЈ ГОРИ: Јоковић - Тежило се томе да се дође до компромиса

Foto: SNP

On je dodao da je dobro smanjiti tenzije između određenih subjekata i da će se razgovarati sa svima, pa i s premijerom, ali će o tome biti riječi na sastanku naredne sedmice.

- Sastanak je bio uspešan. Težilo se tome da se dođe do kompromisa. Nismo došli do toga, ali smo bez povišenih tonova uspeli da saopštimo razlike. Dogovorili smo se i da potencijalne promjene dese na bazi dogovora i pravila., kazao je luder Demosa Miodrag Lekić.

- Ogromnu odgovornost imamo pred građanima. Saopštene su sve opcije, o njima će nastaviti da se razgovara, kazao je Lekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)