LEPA AKCIJA U MLADENOVCU: Aparati za gašenje požara na poklon vozačima

Novosti online

29. 05. 2021. u 15:10

PREDSTAVNICI Komisije za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac, u saradnji sa saobraćajnom policijom Policijske stanice Mladenovac, podelili su vozačima protivpožarne aparate u cilju podizanja svesti vozača o mogućim rizicima prilikom korišćenja motornih vozila.

ЛЕПА АКЦИЈА У МЛАДЕНОВЦУ: Апарати за гашење пожара на поклон возачима

Foto: Opština mladenovac

"Protivpožarni aparati nisu deo obavezne opreme u putničkim vozilima, ali je svakako dobro imati ih u slučaju nepredviđenih situacija i zato smo odlučili da vozačima poklonimo ove uređaje.

Ono što primećujem i zbog čega sam veoma zadovoljan, je da vozači poštuju saobraćajne propise i ponašaju se na bezbedan način u saobraćaju i nadam se da su aktivnosti Komisije doprinele tome. Naravno, mi ćemo u narednom periodu nastaviti sa našim redovnim aktivnostima, dodelom autosedišta kao i edukacijama za vozače poljoprivrednih mašina kao i edukacijom namlađih Mladenovčana.

Osim toga, drago mi je što smo uspeli da u saradnjom sa JP „Putevi Srbije“ započnemo rešavanje saobraćajnih problema na državnim putevima u našoj opštini. Na Državnom putu 25 već su pokrenute izmene, na nekim deonicama je usporen saobraćaj, postavljena su sferna ogledala, a biće obeleženi i novi pešački prelazi. Takođe, drago mi je što mogu da najavim da će u narednom periodu biti uređene zone OŠ "Kosta Đukić" u Markovcu, OŠ "Momčilo Živojinović" u Duboni kao i potez od brda Debeljak do ulaza u Kovačevac gde će biti postavljeni VMS sistemi, vibracione trake, usporivači saobraćaja i zaštitne ograde.

Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve građane koji su uočili probleme u saobraćaju da iste prijave putem elektronskog servisa "Stop kritikovanju, daj predlog", kao i da sve one koji su probleme već prijavili zamolim za malo strpljenja," rekao je Stefan Ivanović, član Komisije za bezbednost saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju