Prvi glas Srbije od septembra na Prvoj!

M.Vu

15. 08. 2011. u 14:27

Šou okuplja najveće srpske talente od 15 do 30 godina starosti, a buduće muzičke zvezde ocenjivaće žiri koji čine Vlado Georgiev, Lena Bogdanović i Saša Milošević Mare

Muzičko takmičenje talenata pod nazivom “Prvi glas Srbije” počeće na televiziji Prva u septembru. Šou okuplja najveće srpske talente od 15 do 30 godina starosti, a buduće muzičke zvezde ocenjivaće žiri koji čine Vlado Georgiev, Lena Bogdanović i Saša Milošević Mare.

- Ovaj muzički šou startovaće u septembru, a prethodnih meseci širom Srbije održane su audicije i kastinzi – rekli su sa popularne televizije za Novosti online. - Interesovanje za Prvi glas Srbije bilo je izuzetno veliko. Preko 5000 ljudi prijavilo se ovaj šou i svi su imali ste želje: pokažu svoje vokalne mogućnosti profesionalcima i širokoj publici i da postanu slavni! Kastinzi su održani u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, gde su se producenti i članovi žirija uverili da u Srbiji postoji mnogo talenata.

Konkurencija u svim gradovima je bila velika, a samo će najbolji imati šansu da se bore za titulu pobednika. U ovom, po mnogo čemu jedinstvenom takmičenju, zastupljeni su svi muzički žanrovi pa su i kandidati na kastinzima mogli da pevaju ono što im najviše "leži", bilo da je to pop, rok, narodna ili etno muzika, kako bi se najbolje predstavili.

Kandidati će svojim glasom i harizmom pokušati da Leni, Vladu i Saši dokažu kako imaju ono nešto što ih izdvaja od ostalih, a oni koji to ne uspeju biće eliminisani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije