NAPREDNJACIMA - 143.748 MESEČNO: Raspodela novca izbornim listama u Kraljevu

G. Ć.

11. 01. 2021. u 18:05

NA sednici kraljevačkog Gradskog veća usvojeno je rešenje o mesečnom finansiranju redovnih aktivnosti pet izbornih lista koje imaju odborničke mandate u Skupštini grada Kraljeva.

НАПРЕДЊАЦИМА - 143.748 МЕСЕЧНО: Расподела новца изборним листама у Краљеву

Foto: GU Kraljevo

Sredstva u ukupnom iznosu od 2,9 miliona dinara iz gradskog budžeta raspoređena su listama srazmerno broju osvojenih mandata u mesečnim iznosima. Tako će se u lokalnu kasu naprednjačke liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, koja je na prošlim izborima osvojila ubedljivih 46 od ukupno 70 mandata, mesečno sliti 143.748 dinara, a koaliciji SPS-JS za 12 mandata 41.866 dinara.

Opozicioni Starosedeoci, kao članovi GG „Metla“ sa pet odborničkih mesta, mesečno mogu da računaju na 20.667, lista „Zdrava Srbija-Pokret obnove kraljevine Srbije-Bolja Srbija“ sa svoja četiri mandata na 19.190, dok će lista Aleksandra Šapića „Pobeda za Kraljevo“ sa troje odbornika mesečno dobijati 16.529 dinara.

Foto: GU Kraljevo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada