POMOĆ SRBIJE ZA RS: Donacija Ministarstvu unutrašnjih poslova

Novosti online

11. 12. 2020. u 16:23

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Republike Srbije doniralo je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske opremu, koja će podići efikasnost i kapacitete konjičke jedinice policije Republike Srpske.

ПОМОЋ СРБИЈЕ ЗА РС: Донација Министарству унутрашњих послова

Foto Novosti

Ugovor o doniranoj opremi potpisali su direktori policije Republike Srbije i Republike Srpske Vladimir Rebić i Siniša Kostrešević.

Po potpisivanju Ugovora, ministar Vulin istakao je dobru saradnju dva ministarstva i naglasio da će ona u narednom periodu biti dodatno unapređena u cilju veće bezbednosti građana Republike Srbije i Republike Srpske.  

Ministar je istakao da su odnosi Republike Srbije i Republike Srpske uvek bili dobri, ali da ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić učinio sadržajnijim, delatnim i podigao na nivo na kome nikada pre nisu bili.

- Aleksandar Vučić je predsednik svih Srba i brine o našem narodu gde god da živi - poručio je ministar Vulin. 

Dodao je da je Republika Srpska naš prioritet.

- Bezbednost i sigurnost građana Republike Srpske su nam važni koliko i bezbednost i sigurnost građana Republike Srbije - naglasio je ministar Vulin.

Direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević zahvalio se na doniranoj opremi istakavši da je to samo mali dokaz saradnje i dobrih odnosa dve policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju