VULIN: Drašković ćuti samo kada misli da nema ko da plati za njegove napade na Srbiju

Novosti online

30. 08. 2020. u 17:43

VUK Drašković ćuti samo kada misli da nema ko da plati za njegove napade na Srbiju. Od 9. marta do danas nije propustio ni jednu priliku da u najtežim trenucima za Srbiju ne bude protiv Srbije i da kaže ili uradi ono što bi neprijatelji Srbije voleli da čuju i vide - rekao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Vuka Draškovića da je rizično i neutemeljeno reći da je Srbija demokratska zemlja sve dok je "u okovima nerasformiranih Miloševićevih službi bezbednosti" i dok se ne otvore dosijei o zločinima njegovog režima.

ВУЛИН: Драшковић ћути само када мисли да нема ко да плати за његове нападе на Србију

Foto: Ministarstvo odbrane

- Biti deo vlasti, a reći da je Srbija nedemokratska država je licemerno koliko i da decenijama drži jedno od najplaćenijih mesta u Srbiji u rukovodstvu NIS-a, a preporučuje se EU samo napadima na Rusiju. Da ima časti kao što nema uverenja, Drašković bi sam izašao iz vladajuće većine i NIS-a, pa neka se bori za demokratsku Srbiju koja će priznati Kosovo. Na nekim sledećim izborima Vučić će sigurno skratiti listu koalicionih partnera, ali ne vidim zašto bi trebao toliko da čeka. Vreme je da se Drašković vrati tamo gde mu je oduvek bilo mesto, u duboku opoziciju - poručio je predsednik PS-a Aleksandar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (5)

Leštanac

30.08.2020. 18:08

Vuk Drašković je nečovek sa dva lica. Prvo je bio Slovenački sekretar u Beogradu i slušao i pisao šta mu Slovenci kažu, zatim je postao veliki četnik i njegova je velika zasluga što je Republika Srpska Krajina propala i što se vojska zajedno sa nedužnim narodom povlačila ispred "Oluje". E, na kraju je postao NATO potrčko. Zaboravilo se već da je on potpisao dozvolu da NATO vojnici bez problema mogu da šetaju Srbijom. Pa sada administrator nemojte da objavite, ali će to vremenom saznati istinu Srbija.

Rasa

30.08.2020. 19:58

moj chaca ga je provalio jos 90ih i rekao da je on izdajica i poltron . Kao MSP je potpisao da necemo tuziti NATO za agresiju i traziti odstetu. Svaka njegova izjava je za mene smrt Srbima. Vulin je sve rekao

Vjekoslav

30.08.2020. 22:02

SPO i Vuku nije mesto ni u opoziciji po pitanju arhive i službi bezbednosti, Slobodana, jer i opozicija isto misli o tom pitanju i stav SPO je poznat po ovom pitanju od prvog dana. Vuku nije mesto u opoziciji ni po pitanju monarhije i NATO jer i po ovim pitanjima opozicija isto misli kao pozicija. Šta Vuk misli po ovim pitanjima to znaju i vrapci na grani a to što iskaže svoje misli rečima ne menja stvar i ne čini Judom. Znači Vuku i SPO-u nije mesto ni u opoziciji po ovim pitanjima jedino ako neki misle da je na nebu kako su neki drugi i planirali. Za Srbiju je dobro da otvori arhivu i reši pitanje službi bezbednosti a ne za nekoga strane.

nikanor

30.08.2020. 22:29

Kako je moguće da čovek koji je PRVI formirao paravojne formacije i koji je PRVI huškao Srbe na rat izbegne haški tribunal i za zapad bude "demokrata"?. Vuk Drašković...