VULIN: Žao mi je što bogati srpski jezik nema posebnu reč za gađenje koje danas osećam prema vođama NATO pakta

Novosti online

24. 03. 2024. u 20:47

ALEKSANDAR Vulin reagovao je na to što je takozvano Kosovo dobilo status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO-a.

ВУЛИН: Жао ми је што богати српски језик нема посебну реч за гађење које данас осећам према вођама НАТО пакта

Foto Ministarstvo odbrane

- Parlamentarni savet NATO pakta je 25 godina od bombardovanja Srbije obeležio prijemom takozvanog Kosova u članstvo ovog tela, na dan kada su započeli agresiju. NATO pakt ne vode samo cinični i lažljivi, vode ga zli kojima je malo što su nas ubijali, već bi i kosti da nam vade iz grobova. Kada sledeći put ambasadori NATO pakta, Evropske unije i Kvinte ili kako god da se nazovu, budu dali saopštenje u kome kažu da im je žao zbog civilnih žrtava njihovog bombardovanja, setite se Srbi da su nam se smejali i na današnji dan, i znajte da svako ko misli da nam je mesto u NATO paktu jeste podjednako lažljiv i podao, kao i oni u čiji bi savez da nas uvuku, ali su samo malo gluplji i mnogo veće kukavice od njih. Žao mi je što bogati srpski jezik nema posebnu reč za gađenje koje danas osećam prema vođama NATO pakta, poručio je Aleksandar Vulin reagujući na to što je takozvano Kosovo dobilo status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO-a.

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024