MILOŠ TERZIĆ: Jovanović i tajkun Đilas žele da sruše Srbiju

Novosti online

15. 10. 2023. u 22:07

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić, odgovorio je lideru Novog DSS Milošu Jovanoviću, okoji je govorio o načinu na koji opozicija planira da se pojavi na izborima i da sruši Vučića i Srbiju.

МИЛОШ ТЕРЗИЋ: Јовановић и тајкун Ђилас желе да сруше Србију

Foto: Srpska napredna stranka

Priče o kolonama koje pominje Miloš Jovanović gostujući sa tajkunom Đilasom na tajkunskoj TV su potpuno beznačajne i svode se samo na jedno, a to je kako srušiti Aleksandra Vučića, kako bi se srušila Srbija.

U tom poslu neće birati sredstva ni lažni desničari ni levo-liberali i ujediniće se za tili čas, pre ili posle izbora, jer im i jednima i drugima nedostaje ono vreme kada su ekonomski i politički uništavali državu, dok su vređali nacionalno dostojanstvo srpskog naroda.

Jovanović najmanje ima prava da govori kosovskoj politici, jer je do 2012. godine sa mesta savetnika ministra za Kosovo i Metohiju direktno doprineo urušavanju naše pregovaračke pozicije, kroz niz katastrofalnih odluka, koje su podrazumevale izmeštanje najvažnijeg nacionalnog pitanja iz sistema UN u sistem EU, ali i kroz postavljanje sumanutog pitanja pred MSP čime su pokušali da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti.

Odricali su se Kosova i Metohije i on i njegovi politički mentori poput Samardžića i Koštunice koji su nemo posmatrali pogrom 2004. godine i koji su omogućili Aljbinu Kurtiju da sa uzdignuta dva prsta, i pored pravosnažne presude napusti srpski zatvor. E to se zove fijasko. I upravo zahvaljujući takvima danas svedočimo teroru koji Kurti sprovodi nad Srbima na KiM, a koji Jovanović ne pominje. Cilj je dakle očigledan, udariti na Vučića i sopstvenu državu kada joj je teško, kako bi oni koji su već jednom razarali državu, bez političke volje građana ponovo došli na vlast.

Vučić je u gotovo nemogućim uslovima diplomatskom i političkom borbom uspeo da odbrani srpske nacionalne vrednosti na KiM i da od nečega što je bilo gotovo završeno pitanje, nametne srpske stavove, zbog čega i sam Kurti poručuje da je Vučić najveća prepreka nezavisnosti lažne države.

I tamo gde je najteže pokazali smo da smo sposobni da imamo najbolje rezultate, a to je upravo pitanje KiM, što se ogleda kroz 28 odluka država članica UN o povlačenju priznanja lažne države, ali i kroz rampe za tzv. Kosovo za članstvo u organizacije u sistemu UN, poput INTERPOL i UNESKO. U vreme Miloša Jovanovića, u šta je on više nego dobro upućen, išlo se po stranim ambasadama i molilo da se priznanje lažne države odloži kako bi se Đilasu omogućilo još četiri godine pljačke, dok ih je za KiM sve zajedno bilo baš briga.

Bahati kriminalci su dosovske kadrove doveli na vlast kako bi ispunjavali naloge stranaca i kako bi od Srbije napravili koloniju što je rezultiralo odvajanjem Crne Gore i razbijanjem srpskog nacionalnog korpusa na KiM. Za to vreme ambasadori su im sastavljali vlast u lobijima beogradskih hotela, a oni poput Jovanovića ć, koji im se nisu suprostavljali, dobijali su funkcije savetnika uz uslov da ćute i da gledaju kako se od Crne Gore i "Kosova" prave naše nove komšije.

Znaju Srbi sa KiM da je Vučić to zaustavio i da nikada nećemo dozvoliti pogrome i etnička čišćenja kao što su to predstavnici bivšeg režima nemo posmatrali 2004. godine. Zna to i naš narod u svakom delu otadžbine i baš zbog takve ozbiljne i odgovorne politike podrška SNS i Vučiću na narednim izborima biće na istorijskom maksimumu, a na nama je da da građane podsećamo na sva nedela pogubne politike čije je deo bio Miloš Jovanović, kako se Srbija nikada više ne bi vratila u ta smutna vremena pljačke, korupcije i odricanja od srpskih državnih i nacionalnih vrednosti na KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (32)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi