JEREMIĆ PRIZNAO: Protesti opozicije idu naruku Kurtiju, a na štetu Srba na KiM (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 06. 2023. u 10:28

VUK Jeremić otvoreno je u jednoj emisiji na televiziji "Nova S" pričao o tome u kakvim problemima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u borbi za zaštitu interesa Srbije i života Srba na Kosovu i Metohiji, a sve zbog takozvanih "protesta protiv nasilja" koje organizuje opozicija u Srbiji.

ЈЕРЕМИЋ ПРИЗНАО: Протести опозиције иду наруку Куртију, а на штету Срба на КиМ (ВИДЕО)

FOTO: Tviter printskrin/Detektor laži

- Priština koristi ovakvu fluidnu situaciju da napravi nekoliko agresivnih koraka napred da bi Kurti jednog dana, kad Vučić stabilizuje situaciju u Beogradu u Skupštini i na ulicama, ponudio kao ustupak vraćanje par koraka unazad, a što je zapravo ista ona situacija kao pre eskalacije! Vučić u zadnjih mesec-dva dana nema kontrolu nad Srbijom i KiM kao ranije, imaju ROSU na severu, imaju hapšenja Srba... što nije bilo moguće pre par meseci! Srbi su danas manje bezbedni, a sve zbog političkih problema koje Vučić ima u Beogradu! To kockarski tip, kakav je Kurti, koristi za sebe! - naveo je Jeremić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (151)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)