GLIŠIĆ ODGOVORIO ĆUTI: Da ne daj Bože imaš priliku da vodiš državu, u njoj ne bi bilo ni vazduha

Novosti online

15. 08. 2022. u 20:13

LAŽNOM ekologu, propalom studentu i besposličaru: Ćuto, ohrabruje to što si se prepoznao u izrazu idiot, jer jednog lažljivca, manipulatora i prevaranta taj izraz najbolje i opisuje, kaže Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a.

ГЛИШИЋ ОДГОВОРИО ЋУТИ: Да не дај Боже имаш прилику да водиш државу, у њој не би било ни ваздуха

Foto Tanjug

- Po mom skromnom mišljenju, bolje bi te okvalifikovao izraz moron ali ako se ti odazivaš na idiot, nemam ništa protiv i tako ću te oslovljavati. Dakle, uvaženi idiote, postavio bih ti nekoliko pitanja. Da li svoja znanja o zaštiti zivotne sredine crpiš iz svog obrazovanja ?

Ako je tako, onda mi je jasno zašto se odazivaš na idiot. Pa ti za 56 godina života nisi stigao fakultet da završiš. Fakultet dramskih umetnosti, koji decenijama bezuspešno studiraš, ima strašne veze sa životnom sredinom.

- Večiti studentu, da li su tvoja radna iskustva usko vezana sa saznanjima o litijumu ?

Možda je bolje da ne odgovaraš na ovo pitanje jer nemaš ni dve nedelje radnog staža.
U suprotnom bih te ipak oslovljavao sa moronu. Da li svoju drskost baziraš na podršci građana u mestima koja su bila tema vezano za eksploataciju rude litijum ?

- Pa imaš duplo više godina nego sto si glasova osvajao u Nedeljicama i okolini. Da ne daj Bože imaš priliku dan da vodiš državu, u njoj ne bi bilo ni vazduha a kamoli svega onoga što danas Srbiju čini najbržom rastućom ekonomijom u ovom delu sveta. Dakle, uvaženi idiote, jedino vredno u tvom današnjem reagovanju na predsednikovo obraćanje je to sto si se prepoznao. Idiot, i tačka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (57)

Imaš DVE HILJADE razloga za registraciju na mozzartbet.com