DIREKTOR Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu pri MSP Srbije i francuski humanitarac Arno Gujon, reagujući na pisanje pojedinih portala, naveo je da je navikao da ga napadaju iz Prištine, ali da ga je povredilo pisanje medija iz Beograda i Novog Sada da je "propagandista i ekstremista".

buki

19.02.2022. 09:30

@Rajka - Mala ispravka: Čovek radi za Srbe više nego svi lideri opozicije zajedno, ali je na žalost bolji i od nekih lidera pozicije. Nisu svi u vladi na strani Srba, neki (Z.M) rade i za Amere.

Strahinja

16.02.2022. 21:52

Velika podrška ovom dobrotvoru i humanisti.Nažalost u Srbiji postoje i takvi "Srbi" koji vole strane gazde za debele pare.Rekao je jednom Arčibald Rajs :"Srbi čuvajte se sebe"-za sva vremena.Ne treba se obazirati na takve tzv Srbe.

MM

16.02.2022. 22:04

Ljubomora i pakost nema kraja. U tom smislu znas da mnogo dobro radis za Srpski narod, a Srpski mrzci to ne mogu podneti. Ti si fantastican, i pravi Srpski narod ti je zauvek zahvalan za svu pomoc i razumevanje njihove sudbine a narocito na Kosovu. Ti si veci Srbin od mnogih koji sebe zovu Srbinom ali rade u korist svih drugih samo ne za svoj narod.