GRADONAČELNIK SUBOTICE O POZADINI NAPADA: Muškarac upao u Gradsku kuću i vređao Bakića, evo šta je razlog

J. L.

07. 10. 2021. u 21:43

ZBOG pretnji upućenih gradonačelniku Stevanu Bakiću juče je priveden T.B. (60), protiv koga će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici biti podneta krivična prijava za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

ГРАДОНАЧЕЛНИК СУБОТИЦЕ О ПОЗАДИНИ НАПАДА: Мушкарац упао у Градску кућу и вређао Бакића, ево шта је разлог

Foto J. L.

Po rečima gradonačelnika Bakića reč je o individualnom incidentu a čovek je već bio na prijemu građana i izneo svoj problem.

- U pitanju su porodični problemi oko podele imovine i tu već postoje sudske odluke. Ja kao gradonačelnik nemam pravo da se mešam u odluke suda, to nije u mojoj nadležnosti - kaže Bakić.

- Ne želim da u javnost iznosim njegove privatne probleme, za koje mu je juče očigledno gradonačelnik bio kriv. Službe će da kažu koje su težine njegove pretnje, da se vidi kakvo je njegovo mentalno stanje. Sve je na nadležnim službama. U svakom slučaju, to ne sme nijednom građaninu da se dešava, treba svi da se trudimo da takvih pojava bude što manje.

Podsetimo, čovek je juče hteo da uđe kod gradonačelnika, ali kako mu to nije dozvoljeno napravio je incident na portirnici Gradska kuće. Revoltiran, nije birao reči da uvredi prvog čoveka grada.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)