"MORALI SU DA POVUKU ROSU" Vučić: Za ZSO im ništa ne verujem!

Novosti online

02. 10. 2021. u 18:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su Albanci na KiM morali odmah da sprovedu u delu sporazum postignut u Briselu i da povuku jedinice ROSU , jer bi u suprotnom bili u problemu, ali i da im ništa ne veruje kada je u pitanju obaveza Prištine iz Briselskog sporazuma da se formira Zajednica srpskih opština.

МОРАЛИ СУ ДА ПОВУКУ РОСУ Вучић: За ЗСО им ништа не верујем!

Foto: Tanjug

- Oni su taj deo, jedini koji su imali, a to je da povuku Rosu, sproveli u delo, ali da li im verujem da će da prihvate ZSO - ne verujem im ništa. Po tom pitanju znam sa kim imamo posla, neću nikoga da vređam, ali znam sa kim imam posla - rekao je Vučić za Prvu.

Kaže da je to posao predstavnika vlasti da se bori za interese svog naroda i da ne krije ništa, ali da ljudi treba da razumeju da su to komplikovanije stvari nego što izgledaju.

Foto: Printskrin Prva TV

 

Na pitanje da prokomentariše to što je Aljbin Kurti rekao da Kosovo ima veliki problem, predsednik Srbije je rekao da je zbog toga srećan, pošto se bori za svoj narod a ne za Kurtija, kao i bez obzira na to želi da imamo najbolje odnose sa Albancima.

Dodao je da je za njega kompliment to što je rekao Kurti.

Takođe, napomenuo je da 50 odsto tekstova albanskih novina na KiM je protiv njega, kao i u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

BONUS VIDEO:

Vučić stigao u paviljon Srbije u Dubaiju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)