Profesorka srednje škole u američkoj državi Oklahoma optužena je za silovanje nakon što je navodno nagovorila na seks učenika (18) i svoju koleginicu dok joj je muž bio na putu.

Džojs Čerčvel (40), koja je odbojkaški trener u školi “Berihil” u Tulsi je, kako se navodi u optužnici, pozvala u svoj dom mladića da bi imao odnose sa njom i još jednom profesorkom. Druga žena nije optužena i ranije je napustila školu.

Pročitajte još: Udata profesorka zavela pet učenika, kruže eksplicitni snimci: Seks skandal odjeknuo u uglednoj školi (FOTO)

Čerčvel je navodno počela da se dopisuje preko “Snepčeta” prošle godine i ubrzo je krenula da šalje gole fotografije mladiću, saopštila je policija.

Glasine su krenule da se šire po školi u decembru kada je neko od učenika rekao policiji šta je čuo od mladića o avanturi sa dve profesorke.

U Oklahomi je donja granica za dobrovoljno stupanje u seksualni odnos 16 godina, ali odrasli mogu da budu optuženi za silovanje ako su bili u poziciji moći u odnosu na navodnu žrtvu.

Čerčvel je suspendovana sa posla, a iz škole su rekli da će u potpunosti sarađivati sa istragom.

Takođe je zanimljivo da je Tviter nalog profesorke bio pun natpisa o biblijskim studijama.

(metro.co.uk)