NOVA AGRESIJA: Izrael bombardovao sirijsku bolnicu

Tanjug

ponedeljak, 11. 02. 2019. u 21:24

НОВА АГРЕСИЈА: Израел бомбардовао сиријску болницу

Foto: EPA

U napadu nije bilo žrtava, jer je bolnica, kako je navedeno, napuštena i jedino je pričinjena materijalna šteta
Izraelska artiljerija napala je bolnicu i osmatračnicu u južnoj sirijskoj provinciji Kuneitra, nedaleko od granice sa Izraelom, prenela je danas sirijska državna agencija Sana.

U napadu nije bilo žrtava, jer je bolnica, kako je navedeno, napuštena i jedino je pričinjena materijalna šteta, prenela je agencija Rojters.

Pročitajte još:RUSIJA UPOZORILA IZRAEL: Prestanite sa proizvoljnim napadima na Siriju

U januaru je izraelska vojska potvrdila da napada iranske vojne mete u Siriji, nakon što je izvela vazdušni napad tokom dana nedaleko od aerodroma u Damasku, podsetila je agencija AP.

Izraelske vazdušne snage mesecima gađaju iranske snage i pripadnike libanskog Hezbolaha u Siriji, upozoravajući da neće tolerisati njihovo stalno vojno prisustvo u toj zemlji.

Pročitajte još:Nakon povlačenja Amerike iz Sirije, na scenu stupa — Izrael

Lider Hezbolaha Hasan Nazralah upozorio je Izrael krajem januara da ako nastavi sa napadima u Siriji, loša procena može ceo region da povuče u rat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

...

11.02.2019. 23:46

Ovde nešto ne valja, sve se tamo dešava na nekih 450 dijametra, odbrambeni sistemi ništa,napuštena bonica, Rusi ne reaguju. Da li je moguće da su ti S samo propaganda i makete, ili je ovo predstava Putin(berg)a?! Rusija je Rusija, ali domovina je domovina... A Izrael je alfa domovina...