POGLEDAJTE: Dečak pravi mašne životinjama da bi bile lakše usvojene (VIDEO)

Tanjug

četvrtak, 01. 08. 2019. u 20:28

ПОГЛЕДАЈТЕ: Дечак прави машне животињама да би биле лакше усвојене (ВИДЕО)

Foto: youtube.com

Dvanaestogodišnji dečak iz Nju Džerzija, preko svoje organizacije "Mašne i šape", donira ručno napravljene leptir mašne skloništima, kako bi životinje izgledale lepo za usvajanje
Dvanaestogodišnji dečak iz Nju Džerzija, preko svoje organizacije "Mašne i šape", donira ručno napravljene leptir mašne skloništima, kako bi životinje izgledale lepo za usvajanje.

Ljubav Darijusa Brauna prema životinjama, može da se poredi samo sa njegovom ljubavi prema leptir mašnama, a 12-godišnjak je odlučio je da ih iskoristi za nešto korisno.

Braunova organizacija, "Mašne i šape", poklanja skloništu elegantne leptir mašine, koje pravi sam, tako da životinje mogu izgledati lepo kada traže novi dom.

“Mašna pomaže da pas izgleda uočljivo, vrlo privlačno”, rekao je on za Tudej Šou. “Pomaže im da pronađu dom zauvek, i budu voljeni… Volim sve o psima i mačkama.”

Pročitajte još - Komšijski pas oterao medveda iz dvorišta (VIDEO)

Braunu su dijagnostikovane poteškoće u razumevanju, govoru i razvoju motoričkih sposobnosti, sa samo dve godine, i tokom vremena, njegova porodica ga je ohrabrila da pokrene svoju kreativnost, dok je razvijao svoju ljubav prema životinjama i modi, prenosi CdM.

Za svaku kupovinu od "Mašni i šapa", Braun daje donaciju Američkom društvu za prevenciju okrutnosti prema životinjama i koristi prihode od te prodaje, kako bi kupio tkaninu i materijale, i kreirao nove leptir mašne.

Mladog preduzetnika je čak primetio i bivši predsednik Barak Obama, koji mu je poslao pismo u kojem je pohvalio Brauna, zbog njegovog rada i posvećenosti radu u zajednici.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)